(P) Address Concept Store – Hype Fashion-Hub Confidential

By  | 

Creatiile de avangarda nu sunt fanteziste, nu cauta sa frapeze, insa au intodeauna un adaos de „nou”, perfect integrat in tipare traditionale. 

Damir Doma, Helmut Lang, Theysken’s Theory, Aurelie Bidermann, Lara Bohnic sunt tot atatea nume pentru creatiile de avangarda proeminente, cu caracter si identitate bine definite.  Address Concept Store este locul, care aduce toate aceste brand-uri in exclusivitate in Romania, un secret urban care distinge un profan de un „connaisseur”. 
 
Amplasat la intersectia cu cea mai are artera de shopping de lux din Bucuresti, Address Conncept Store aduce un suflu de prospetime pe Calea Victoriei la nr. 83-85 intr-un spatiu neconventional si intim. 
 
 
Vedete si reprezentanti din presa, prieteni si impatimiti ai modei, au sarbatorit aseara intrarea a inca trei brand-uri de nisa in portofoliul Address Concept Store: Le Chiffoniers, BLK Denim si Silent by Damir Doma intr-o seara revigoranta de septembrie. Incepand din aceasta toamna, magazinul introduce si sesiunile de private shopping, un serviciu dedicat in care toate atentia ii este rezervata fiecarui client in parte.
 
Si pentru ca bunul gust se dezvolta si se mentine cel mai bine in apropierea unui  caracter cultivat, la fel si o garderoba rafinata presupune o atitudine eleganta si relaxata. Intrucat haina preceda omul, oaspetii Address Concept Store au fost rasfatati cu pachete la Ida Spa, centrul de intretinere si tratament, conceput dupa principiul armoniei trup-suflet. 
 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *