(P) 5 aplicaţii care te ajută să alungi plictiseala

Atunci când ești plictisită și trebuie să îți ocupi timpul cu ceva, în drum spre casă sau așteptând o prietenă, de exemplu, telefonul mobil îți poate oferi soluţia salvatoare. În magazinul smartphone-ului tău vei găsi oricând aplicaţii sau jocuri care te vor ajuta să alungi plictiseala şi să îţi petreci timpul într-un mod plăcut.

Iată 5 aplicaţii recomandate de noi:

Jocurile

Jocurile sunt şi vor fi întotdeauna în topul aplicaţiilor care alungă plictiseala. Pe lângă asta, jocurile au şi o mulţime de beneficii: reduc stresul, au efect terapeutic, dezvoltă capacităţile motorii, îmbunătăţesc abilităţile de luare a deciziilor, ţin creierul „în priză” şi îţi pot creşte cercul de prieteni, în cazul celor care se pot juca online. În magazinul de aplicaţii vei găsi o mulţime de jocuri de strategie, RPG-uri sau puzzle-uri, însă la modă anul acesta sunt Among US, Fortnite şi Clash of Clans. Dacă jocurile sunt principalul mod prin care îţi alungi plictiseala, pentru a te bucura de o experienţă plăcută ai nevoie de un telefon cu o putere mare de procesare (de gaming), practic o alternativă la consolă pe care o poți ține în buzunar, după cum scrie și blogul Zoom by Vodafone.

Paperama

Paperama este o aplicație perfectă pentru toți cei care iubesc tehnica de pliere a hârtiei pe care o făceam la şcoală, în copilărie. Paperama te va duce în lumea origamiului, iar cu efectele 3D și peste 70 de figurine din hârtie, cu siguranţă va scoate la suprafaţă copilul din tine.

9GAG

O mulţime de imagini amuzante, videoclipuri, GIF-uri, benzi desenate și meme-uri sunt la ordinea zilei pe 9GAG, iar aplicația mobilă este la fel de convingătoare ca și site-ul web. Îţi recomandăm să nu deschizi 9GAG înainte de culcare, deoarece e posibil să te prindă dimineaţa în timp ce dai scroll pe feed-ul aplicaţiei.

Bubble Wrap

Dacă abia aștepți să vină un colet, nu pentru conţinutul acestuia, ci ca să spargi folia cu bule folosită la împachetare, află că Bubble Wrap este modul virtual prin care îţi poţi satisface această plăcere. Practic, vei avea în buzunar un infinit de bule pline cu aer, care abia așteaptă să fie sparte.

Duolingo

Poţi să alungi plictiseala şi investind timpul în dezvoltarea ta personală. Duolingo este una dintre cele mai populare aplicaţii pentru învăţarea unei limbi străine. Aceasta este asemănătoare unui joc şi, pe măsură ce înaintezi, îţi oferă puncte pe care le poţi folosi în magazinul aplicației. Dacă vrei să înveţi o limbă străină în timp ce alungi plictiseala, află că Duolingo este una dintre aplicaţiile recomandate chiar de revista lui Oprah.

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.