(P) 5 ani Grace Couture şi o nouă colecţie signature

Grace Couture Cakes (www.gracecc.ro) lansează ediția 2018 a colecției Signature Cakes. Cele 12 torturi din colecție sunt propunerile atelierului pentru evenimentele anului următor și aduc în România tendințele internaționale în cofetăria de lux.

„Toamna aceasta Grace Couture Cakes sărbătorește 5 ani în care am îndulcit mii de evenimente private și corporate. Ne-am bucurat împreună de gusturi unice, rețete inedite cu design creativ, am inovat și am lansat în fiecare an colecții de dulciuri rafinate. Sărbătorim 5 ani cu o nouă colecție Signature Cakes 2018, creată pentru momente speciale și oameni dragi.”, a declarat Alina Sudriu fondator Grace Couture Cakes.Signature Cakes este o gamă de torturi premium lansată de Grace Couture Cakes și introduce noțiunea de concept cake: rețete proprii, arome intense, cu un decor elegant.

Rețetele noii ediții combină mousse-uri cremoase, precum cele de ciocolată belgiană, merengue de cocos, vanilie de Madagascar sau caramel, cu mousse-uri cu arome proaspete, light, de cireșe, fructe de pădure, fistic sau mango și blaturi amaretto cu migdale.

Ipanema Bliss, Bacio de Vanilla și Caramel au Lait sunt noile propuneri ale atelierului Grace Couture Cakes pentru ediția 2018 a Colecției Signature.

O selecție de torturi Signature Collection este disponibilă zilnic în cele două Cake Shop-uri Grace Couture Cakes din Piața Dorobanți nr. 5 și Băneasa Shopping City. Pentru comenzi și consultanță contactați echipa Atelierul Grace Couture Cakes [email protected].

Despre Grace Couture Cakes

Lansat în anul 2012, Grace Couture Cakes este primul atelier de cofetărie couture, recunoscut pentru lansare tendințelor din domeniul haute patisserie în România. Gamele proprii de torturi includ: Signature Cakes, Essential Cakes, Tartes Bar și Éclair Affair.

https://www.gracecc.ro/torturi-signature/

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.