Ornamente de brad homemade

Vrei să îți faci singură ornamentele pentru bradul de Crăciun? Încearcă ideile noastre!

Dacă îți dorești ca anul acesta să ai un brad mai deosebit, ai putea să îți faci singură ornamentele, cu un minimum de efort, din produse pe care cel mai probabil le ai deja prin casă sau care nu te costă nimic.Decoratiuni de Craciun DIY: bradut din role de hartie igienca (tutorial video)

Un ornament simplu, dar elegant îl reprezintă acest con de brad cu fundiță colorată. Nu trebuie decât să legi o sfoară de con, apoi să faci o fundiță în jurul sforii și ornamentul este gata de pus în brad!

ornamente de brad homemade con de brad cu fundita

O altă idee foarte simplă: brăduț din crenguțe! Vei avea nevoie de niște hârtie mai groasă sau carton, crenguțe subțiri, lipici și o sfoară. Taie crenguțele de dimensiuni diferite, astfel încăt să poți crea forma unui brad, apoi lipește-le pe hârtie/carton, ca în imaginea de mai jos. Lasă 1 cm de hârtie liberă sus și jos, iar în partea de sus trece sfoara printr-o gaură, pentru a putea pune ornamentul în brad. Dacă vrei, îl poți colora în verde.

ornamente de brad homemade crengute

Decoratiuni de Craciun DIY: suporturi de lumanari (tutorial video)

Dacă ai pâslă prin casă, de preferat verde, tai-o în formă de brăduț, apoi lipește năsturași de diferite culori, pe post de globuri. La final, dă o gaură în partea de sus a brăduțului, prin care să treci o sfoară.

ornamente de brad homemade nasturi

Pentru acest ornament, vei avea nevoie de o crenguță și niște bucăți de material. Înnoadă bucățile de material pe crenguță ca în imaginea de mai jos, pentru a da formă unui brad. Nu-i așa că e o idee super simplă și simpatică?

ornamente de brad homemade

Decoratiuni de Craciun DIY: panou cu cap de ren (tutorial video)

Ultimul ornament nu este chiar atât de simplu de realizat, însă este mai deosebit și ajunge să faci unul singur. Vopsește în alb un vechi bec, apoi lipește pe el năsturei și bucăți de materiale pentru a face un om de zăpadă. Îi poți face chiar și o căciulă simpatică!

ornamente de brad homemade bec

Dacă ți-au plăcut aceste idei de ornamente de brad homemade, urmărește-ne în continuare pentru și mai multe idei DIY!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.