Ocazii de cultura

By  | 

 

Ocazii de cultura

Mash 5

Chef de ras

„M*A*S*H*“ este un serial american de televiziune, o comedie şi o dramă în acelaşi timp. Filmul urmăreşte viaţa unei echipe de doctori şi a personalului auxiliar staţionat în Coreea de Sud, în timpul războiului din Coreea. Având puţine resurse la îndemână şi un context nu tocmai prietenos, medicii, asistentele, soldaţii şi tot personalul auxiliar reuşesc să se distreze prin glume ironice, mici răzbunări, relaţii de prietenie, reuşind astfel să depăşească drama razboiului. Sezoanele 5 si 6 din „M*A*S*H*“ sunt disponibile în magazinele de specialitate în format DVD.

 

Teatru al absurdului

Luni, 28 septembrie, începând cu ora 19:00, Sala Studio a Teatrului Naţional Bucureşti I. L. Caragiale va găzdui două avanpremiere: ”Gumă de Mestecat” – o tragicomedie despre viaţă şi „Maşinăria Cehov” – un teatru al absurdului care îl aduce pe autorul Cehov în viaţa personajelor sale. Biletele se pot achiziţiona de la sediul Teatrului În Culise.

 

Spectacol aparte

Hai la Teatrul de Comedie pe 4 octombrie, de la ora 19:00 pentru a vedea „În plină glorie!“, un spectacol de Peter Quilter şi în regia Răzvan Mazilu, despre adevărata poveste a doamnei Florence Foster Jenkins, cea mai proastă… solistă de operă din lume.

 

Intalnire cu un scriitor

Miercuri, 30 septembrie, ora 19.00 la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, scriitorul portughez Rui Zink, autorul celebrului roman „Cititorul din peşteră“, participă la lansarea ediţiei Humanitas Ficton a noului său bestseller, „Instalarea fricii“, o ingenioasă parabolă a societăţii contemporane.

 

 

Comments

comments