O vara delicioasa la Terasa Corso

„Banana Split”, „Stracciatella”, „Crazy Cup for Two” sau un simplu Sorbet, shake-uri precum „Mint Shirley Temple”, „Cola Float” sau chiar un Café Frappé sunt doar citeva dintre preparatele racoritoare de la terasa din inima orasului.

Preparata cu briosa calda si inghetata de fructe, „Focaccina” redefineste „sandvisul de inghetata”, prin savoarea si aspectul sau. „Corso Shake” este specialitatea casei pregatita din amestecul de inghetata de capsuni, vanilie si lapte de cocos.

Oferta de anul acesta include o cafea espresso Lavazza, pentru fiecare inghetata comandata.

Locatia în aer liber serveşte zilnic micul dejun, prânzul şi cina, de la 06:00 pana la ultima comandă. Începând cu ora 18.00 oaspeţii Terasei Corso beneficiaza de locuri de parcare gratuite in parcarea supraterana a Hotelului InterContinental.

Cu acces direct din Str. Batiste şi cu o priveliste unica asupra celui mai aglomerat bulevard din Bucuresti, Terasa Corso este locul perfect pentru o zi torida de vara.

Terasa Corso, intrare din Strada Batiste. Nr. Locuri: 25. Program: 7.00 – ultima comanda; Carti de credit acceptate. Pentru rezervari: Silviu Mihalache, Corso Brasserie & Terrace Manager, mobil: 0730 644 807, fix: +021 305 10 60 sau [email protected]

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.