O iubim pe Xonia!

By  | 

Care e povestea din noua ta piesă, „Ping Pong”? Mi-am dorit o schimbare în toate sensurile, aşa că am început cu cea muzicală. „Ping Pong” e o piesă cu influenţe raggae, dar în acelaşi timp foarte radio friendly. Piesa s-a născut dintr-o joacă în studio, iar la realizarea ei am fost foarte implicată.

În ce limbă preferi să cânţi mai degrabă – engleză sau română? Mi-ar plăcea să cânt în limba română, doar că sunt unele cuvinte pe care nu le pronunţ  corect încă şi din aceasta cauză nu sună tocmai bine piesele. Promit însă să lansez şi o piesă în limba română cât de curând!

Ce iubeşti cel mai mult la viaţa de artist? Absolut tot! Am visat la toate aceste lucruri de când eram mică, aşa că vă spun din nou că iubesc tot. Ador să stau în studio ore întregi să compun piese, îmi place să mă gândesc cum vor arăta coregrafiile pe piesele mele şi ador energia oamenilor care vin la concertele mele.

Pentru ce te rogi cel mai des, în gând, înainte de culcare? Să fiu sănătoasă şi Dumnezeu să aibă grijă de familia mea!

Care este secretul părului tău atît de frumos? Uleiul de ricin. Este un tratament simplu pe care îl aplic de două ori pe săptămână.

Care este obiectul tău vestimentar favorit? Am o serie de rochii pe care mi le-am cumpărat din Australia de la brandul Sherri Hill.

Ce stil ţi se potriveşte cel mai bine? Urban, mi se pare suficient de lejer, dar în acelaşi timp foarte chic.

Care sunt cuvintele de dragoste pe care i le spui cel mai des iubitului tău? Momentan nu prea am ocazia să spun asta cuiva, dar nu sunt adepta alinturilor (râde)!

Dă-ne o idee despre cum să petreci o seară sexy & romantică! Şampanie, lumină difuză, malul mării şi luna care ne veghează.

Spune-mi un lucru pe care cititoarele COSMO nu îl ştiu despre tine! Am făcut balet până la 16 ani în Australia!

Uite şi noul videoclip al Xoniei! 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *