Nunta eco-surprinzatoare

Poti fi sigura ca vom folosi toate resursele naturii in materie de creativitate, in asa fel incat reactia invitatiilor tai sa fie fara doar si poate: „Uauuu!”. Stai linistita, si bunicii tale ii va placea miniaturala pajiste cu lalele de pe masa sau faptul ca un mar apetisant ii va indica locul in care trebuie sa se aseze.

Asa ca nu te nelinisti la gandul ca nu vor fi putini cei care vor strimba din nas… nici pomeneala. De asemenea, gandeste-te ca vei fi in maxi-tendinte daca alegi un asemenea stil, si iti vei lasa prietenele cu gura cascata.

Servetelele maro si merele pe post de suporturi dau o nota classy, perfecta daca si locatia este foarte eleganta. Pune din timp grau la incoltit in niste boluri transparente, iar in ziua nuntii mai adauga cate o floare in mijloc – poate fi o lalea, un trandafir etc., in functie de sezon, desigur.

De asemenea, cauta vaze inalte, din sticla transparenta, suficient de largi cat sa le poti umple cu mere.

In functie de cat de inalte sunt vazele, poti adauga in varf si un aranjament floral (acesta trebuie sa fie mult mai sus decat nivelul capetelor invitatilor cand stau asezati, ca sa nu le obtureze imaginea).

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.