Nu rata Beau Monde de iunie!

By  | 

Nu rata ediția de iunie a revistei Beau Monde, de azi pe piață!

Beau Monde de iunie întâmpină mult așteptata vară cu o selecție impresionantă de piese vestimentare și produse de beauty cu care vei străluci vara asta – află care sunt cele mai hot alegeri pe care le poți face în noul sezon.

Secțiunea principală a revistei, „inima” sa, cum ne place să îi spunem, este dedicată celor mai influenți 15 oameni de la noi, oameni care fac lucruri mari în momentul de față, fie că vorbim de muzică, film, modă, arhitectură sau teatru. Și, pentru că ne-am dorit să fie mai mult decât niște simple interviuri, am invitat oameni dragi lor și nouă să ne vorbească despre ei.

Scriitoarea Cecilia Ștefănescu ne povestește incredibil de înduioșător cum a început prietenia sa cu Mircea Cărtărescu, îndrăgita prezentatoare TV Corina Caragea ne spune de ce tresare cu emoție la fiecare meci al Simonei Halep, iar Cornel Ilie de la Vunk ne mărturisește cum e prietenia cu idolul său, Loredana. Pe ceilalți oameni care mișcă lumea vă invităm să îi descoperiți în paginile ediției noastre de iunie. 15 povești de pus în ramă și în inimă.

În plus, ți-am pregătit un interviu în exclusivitate cu Florence Welch, adorabila solistă a trupei Florence + the Machine, care vine la început de vară cu un nou album. Facem cunoștință și cu Cuzin Toma, în cadrul unui interviu delicios, pe care nu trebuie să-l ratezi. Actorul pe care l-ai văzut în recent premiatul lungmetraj „Comoara” la Festivalul de Film de la Cannes, dar și în „Aferim!”, marele succes român de la Festivalul de Film de la Berlin, este un adevărat spectacol! Un alt interviu de care suntem foarte mândri este cel cu scriitorul francez Eric-Emmanuel Schmitt, autorul unora dintre cele mai de succes bestseller-uri contemporane.

Ți-am mai pregătit două shootinguri irezistibile de modă care să-ți dea idei pentru lunga vară fierbinte, o sumedenie de trucuri de beauty pentru a arăta impecabil de la un capăt la celălalt al sezonului, indiferent unde alegi să-ți petreci vacanța, și un jurnal de călătorie irezistibil din Barcelona și Figueres, care te va face să-ți cumperi bilet de avion în secunda următoare.

Și mai sunt atâtea surprize, dar cel mai bine le descoperi singur în Beau Monde de iunie!

Comments

comments