Nu ai buget suficient pentru reinnoirea garderobei? Iata solutia!

Mult aşteptată luna a reducerilor a venit! Foarte multe magazine au început deja să ofere discounturi de peste 50% pentru a atrage cât mai mulţi clienţi şi pentru a-şi creşte vânzările. Fără îndoială, soldările sunt binevenite, mai ales pentru cei care s-au obişnuit cu stilul practicat de marile magazine şi aşteaptă momentul potrivit pentru a-şi cumpără atât articole de sezon, cât şi pentru extrasezon la preţuri excelente.

Orice doamna visează să aibă un dulap plin cu haine şi să găsească imediat în el articole potrivite oricărei ocazii. O garderoba vastă presupune nişte costuri destul de mari, însă dacă ştii să urmăreşti ofertele, poţi reuşi asta fără o investiţie prea mare.

Cum poţi avea un buget pentru noile piese vestimentare?

Cu siguranţă, te gândeşti cum să faci să îţi cumperi cât mai multe piese vestimentare şi perechi de încălţăminte, astfel încât să profiţi de oferte şi să îţi reînnoieşti garderoba. Ai fost prin mall şi ai constat că îţi plac foarte multe articole reduse? Ai vrea să ţi le cumperi pe toate, dar bugetul de care dispui nu îţi ajunge? În acest caz, ai la îndemână o soluţie foarte simplă, pusă la dispoziţie de creditfix.ro. Poţi opta pentru un credit rapid nebancar, astfel încât să reuşeşti să îţi cumperi tot ceea ce îţi place. Nu amână, căci vei avea neplăcută surpriză de a constată că stocurile magazinelor se epuizează repede şi nu vei găsi mărimile potrivite. Cu acest împrumut rapid ai ocazia să iei orice îţi place, iar înapoierea banilor o poţi face la următorul salariu.

Ce îţi poţi cumpără acum?

Modă se schimbă de la an la an, însă stilul tău este cel care trebuie să te definească. Iar un stil nu se poate contura decât în timp. Pentru a reuşi să te adapezi vremurilor şi modei, dar să îţi şi păstrezi felul propriu, trebuie neapărat să ai în vedere articole vestimentare şi perechi de încălţăminte de calitate. Anul 2017 aduce cu sine noi tendinţe în materie de modele pentru pantofi, precum cele de la Modlet.ro, tendinţe de care ar trebui să ţii cont dacă vrei să dai o notă aparte outfiturilor tale.

Iată care sunt tendinţele noului an în materie de pantofi:

– pantofii cu toc gros şi bot rotund: fie că vei opta pentru o pereche de pantofi de acest tip din piele întoarsă, fie că vei alege unii din piele ecologică sigur vei reuşi să transformi o ţinută banală într-una remarcabilă;
– pantofii cu talpă ortopedică: vei găsi în ei un aliat de încredere, întrucât pot fi purtaţi cu mai multe tipuri de ţinute şi chiar dacă vei alege să îi porţi la plimbare sau la serviciu, te vei simţi excelent;
– pantofii cu toc stiletto: sunt ideali pentru ţinutele elegante şi îţi vor fi de mare ajutor atunci când trebuie să te hotărăşti repede asupra unei ţinute;
– pantofii cu detalii, precum sclipici, fundiţe sau flori: te vor scoate din anonimat oricând şi te vor ajută să imprimi ţinutelor tale un stil cu totul şi cu totul aparte.


Visul oricărei femei este să aibă un dressing numai al ei în care să îşi ţină hainele şi perechile de încălţăminte, însă nu oricine îşi poate permite amenajarea unui astfel de spaţiu, mai ales dacă locuieşte la bloc. Cu hainele, problema se rezolva repede, întrucât acestea pot fi aranjate cu uşurinţă într-un şifonier. Însă încălţămintea se păstrează mai greu, iar dacă vrei să te bucuri mai mult timp de ea, trebuie să ai în vedere o soluţie optimă pentru aranjarea tuturor perechilor deţinute. O piesă de mobilier extrem de utilă care te va ajută să depozitezi aşa cum trebuie toate perechile de încălţăminte este un pantofar. În funcţie de nevoile pe care le ai, magazinul online Modela.ro îţi oferă cele mai bune pantofare. Cu siguranţă, după ce vei lua decizia de a investi în câteva perechi de încălţăminte, o să îţi doreşti că ele să se păstreze cât mai bine.

Te-ai săturat de umblatul prin magazine, de preţuri umflate în ultimul timp şi de aglomeraţia care se produce în mall-uri odată cu anunţarea soldărilor? Dacă consideri că alergatul prin marile magazine nu este pentru ţine, dar tot vrei să faci economii şi să îţi reînnoieşti garderoba, ai două soluţii excelente la îndemână:

Cumpără online. Pentru că nu îşi doresc să rămână mai prejos de competitorii din mall-uri, proprietarii magazinelor virtuale iau măsuri şi introduc reduceri semnificative la produsele lor. Urmăreşte site-urile şi nu ezită să comanzi ceea ce îţi place. Bineînţeles, trebuie să fii atentă la mărimile pe care le alegi, însă unele magazine, pentru a-şi ajută clienţii, pun la dispoziţia acestora dimensiunile exacte ale produselor.


Alege să îţi cumperi materiale pentru confecţionarea hainelor. Această reprezintă o soluţie optimă pentru a evita să cheltuieşti foarte mulţi bani în magazine sau mall-uri. Mai mult, îţi poţi alege propriile modele şi materiale din care acestea să fie realizate. Sigur ţi s-a întâmplat să îţi placă foarte mult un articol vestimentar, însă materialul din care era confecţionat te-a dat înapoi şi nu l-ai mai cumpărat. Un magazin online specializat în materiale textile de înalta calitate este sabaev.ro , acesta punând la dispoziţia clienţilor materiale din doc, speciale pentru crearea unor piese vestimentare inedite.

Aşadar, pentru a reuşi să îţi înnoieşti garderoba cu ocazia noului an, ai la îndemână o mulţime de soluţii excelente. Presupunând că te-ai orientat deja prin mall către mai multe piese vestimentare şi perechi de încălţăminte, dar banii nu îţi ajung, apelează la un credit rapid. Nu uită că pentru a fi în tendinţele anului şi pentru a reuşi să îţi creezi un stil aparte, trebuie că în garderoba ta să ai un pantofar în care să depozitezi pantofi cu toc gros şi bot rotund, pantofi cu talpă ortopedică sau toc Stiletto, dar mai ales pantofi cu detalii. Ei vor da o notă specială ţinutelor tale, indiferent că mergi la birou, la întâlnire sau la plimbare. Numai dacă nu îţi place să colinzi prin magazine şi vrei să eviţi aglomeraţia, poţi să cumperi online sau să îţi alegi propriile materiale de calitate pentru crearea unor piese vestimentare deosebite.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.