NOU: Retete delicioase pe telefonul mobil!

Aplicatia culinara „Bucataria de Azi – Retete delicioase” (disponibila aici) isi structureaza retetele in cinci categorii: Aperitive & Salate; Gustari & Garnituri; Supe & Ciorbe; Feluri principale; Deserturi. Preparatele preferate pot fi adaugate in lista de Favorite, iar cumparaturile de ingrediente devin mai usoare pentru gurmanzi o data cu integrarea Listei de Cumparaturi, unde acestia isi pot ordona si updata ingredientele de care dispun deja sau pe care sunt nevoiti sa le achizitioneze.

Aceasta este a treia aplicatie pentru iPhone lansata de trustul media Sanoma Hearst Romania intr-un interval de mai putin de 3 luni. „Daca cele doua lansate anterior au fost branduite de FHM (Campionatul Mondial de Fotbal si FHM Bancuri) pentru publicul masculin, acum ne adresam cu precadere publicului feminin. In prezent, sunt in diferite faze de executie si alte aplicatii pentru iPhone care vor fi lansate pana la finalul anului 2010, ca parte din programul nostru de extindere multimedia si multi-platform a brandurilor cu notorietate pe care le avem in portofoliu”, declara Adina Vasilescu, New Media Publisher al Sanoma Hearst Romania.

Sanoma Hearst Romania are un portofoliu de 20 de reviste, branduri de top – Cosmopolitan, Marie Claire, Beau Monde, Harper’s BAZAAR, FHM, Esquire, National Geographic, National Geographic Traveler, Story, Sensa, Femeia, Femeia de azi, mami, mamica de azi, bucataria de azi, sanatatea de azi, Casa si Gradina, Villa Design, Auto motor si sport, Miresici – si un portofoliu de 12 website-uri – mami.ro, parinti.com, miresici.ro, femeia.ro, cosmopolitan.ro, fhm.ro, casa-gradina.ro, natgeo.ro, marieclaire.ro, esquire.ro, story.ro, amsonline.ro. Sanoma Digital, parte a Sanoma Hearst Romania, a achizitionat anul acesta website-ul magazinuldecase.ro, platforma imobiliara cu anunturi de la proprietari.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.