Ne plac decoraţiunile din plante

Nu-ţi trebuie prea mult pentru a obţine un cămin atât de proaspăt şi de verde. Plantele potrivite te vor ajuta să-ţi transformi casa într-o oază de relaxare sănătoasă.

Estetică & SănătateSă-ţi transformi apartamentul într-o junglă nu e recomandat doar pentru că dă bine în pozele pentru Instagram – ci şi pentru că te ajută din punct de vedere al sănătăţii. ”Plantele produc oxigen si ridică nivelul umidităţii”, spune Hilton Carter, stilist vegetaţie. Fotografia de pe pagina anterioară este luată la el acasă!

Corn de iederă

Plantează-l într-un ghiveci înalt sau unul suspendat, pentru că are crenguţe subţiri care se ramifică în timp, împodobindu-se de frunze. Nu-ţi face griji dacă nu eşti un părinte de plante serios, spune Carter. Cornul de iederă poate să supravieţuiască şi câteva săptămâni fără apă şi are nevoie doar de puţină lumină indirectă pentru a se simţi bine.

Ghiveci de birou Umbra, 40 dolari, amazon.com

Limba soacrei

Ai vedere în spatele blocului şi nu e deloc apetisantă? Pune un ghiveci cu această plantă greu de ucis pe fereastră pentru a conferi spaţiului un aer mai viu. Ai puncte bonus dacă o aduci cu tine în dormitor: limba soacrei elimină toxinele din aer în timp ce dormi.

Corn de iederă în ghiveci Proflowers, 30 dolari, proflowers.com

Suculente

”Pentru că vin în tot felul de variaţiuni simpatice, o echipă de suculente poate schimba întreaga atmosferă din casă”, spune Carter. Aranjează câteva în apropierea unei surse de lumină şi udă-le o dată pe lună (ce poate fi mai uşor!?).

Ghivece din ceramică Sun, 14 dolari set de 5, amazon.com

Stropitoare Esschert Design, 27 dolari, amazon.com

FOTO: PR. Traducere şi adaptare: Roxana Dobriţă

Citeşte şi: Reciclează creativ! Idei de decorațiuni interioare DIY

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.