Nation 5: Cea mai cool petrecere a acestei primăveri are loc pe 19 mai

Cea mai cool petrecere a acestei primăveri are loc la Fratelli Social Club! Virgin Radio şi Roton Music te aşteaptă vineri, 19 mai, la Nation 5!

Responsabili pentru muzică sunt celebrii DJ Filatov & Karas.După mai mult de 10 ani de activitate solo, timp în care au stat în spatele mai multor lansări internaţionale prin intermediul Warner, Universal şi Kontor, fiind totodată răsplătiţi cu diferite premii ale industriei muzicală din Rusia, Filatov & Karas şi-au unit forţele în 2012.

În 2015, remixul realizat de aceştia pentru piesă lui Imany –The Good, The Bad and The Crazy” a ajuns pe locul 1 în topul iTunes din Rusia şi a fost certificat cu “Discul de Platină” în ţară lor natală. Succesul a continuat cu lansarea unui nou remix în colaborare cu Imany, de dată această pentru piesă “Don’t Be So Shy”. Spre deosebire de “The Good, The Bad and The Crazy”, “Don’t Be So Shy” a reuşit să depăşească graniţele Rusiei, ajungând în Top 50 Shazam Worldwide.

Piesă a devenit un hit internaţional şi a dominat topurile din Rusia, Germania, Polonia, Grecia, Bulgaria, România, Ucraina şi Turcia, printre altele.

Setul celor de la Filatov & Karas va fi acompaniat de o coregrafie specială realizată de Emil Rengle pentru eveniment.

Nation 5 te aştepta vineri, 19 mai, cu un val incredibil de energie pentru o noapte memorabilă.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.