N-Tone & Veronik au lansat single-ul si videoclipul “Heartbeat”

By  | 

Doi tineri talentaţi din Târgu-Mureş şi-au propus să facă împreună muzică. Daniel Antonescu aka N-Tone – producător, muzician şi compozitor şi Veronica Ilie, pe numele ei de scenă Veronik, care este cântăreaţă, textieră, studentă la teatrologie şi reporter colaborator la Radio Târgu Mureş, se înţeleg de minune în studio.

Aşadar, N-Tone şi Veronik au debutat în industria muzicală cu piesa „Runaway“, iar acum revin în atenţia publicului şi lansează un nou single intitulat „Heartbeat“, o piesă care descrie stările noastre interioare şi emoţiile pe care le simţim de-a lungul vieţii.

Daniel Antonescu este cel care arealizat producţia audio în studioul său, fiind şi regizorul videoclipului, iar Veronik a compus linia melodică şi textul.

„Mesajul pe care dorim să-l transmitem este că iubirea nu caută să se definească, pur şi simplu se simte, se trăieşte. E acolo în interiorul tău, chiar şi în momentele în care crezi că nu mai există. Nu moare niciodată“, spun cei doi.

N-Tone a colaborat cu multi artişti naţionali şi internaţionali, pe partea de producţie şi compoziţie lucrand şi cu Adda, iar în prezent artistul pregăteşte o piesă cu RaMona.

„<Heartbeat> este o piesă de stare, o piesa care nu are neapărat un fir narativ, o poveste, şi e o melodie care trezeşte anumite emoţii în functie de ce stare are cel care o ascultă“, adaugă Veronik.

Ascultă şi tu piesa Heartbeat şi spune-ne într-un comentariu ce părere ai de ea:

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *