Single GGirls lansează single-ul „Milk and Honey”

By  | 

INNA, Antonia, Lariss și Lori Ciobotaru, adică Single GGirls, lansează „Milk and Honey”, cu videoclip oficial.

De data aceasta, din proiectul GGirls fac parte INNA, Antonia, Lori Ciobotaru și Lariss, toate cele patru fiind artiste Global Records. Cele patru artiste sunt sexy, stylish, iar piesa le pune în evidență personalitățile creative, jucăușe.

„Milk and Honey” a fost compusă și produsă de Marco&Seba (Marcel Botezan și Sebastian Barac, cei care au compus cele mai multe hituri ale INNEI din trecut, dar și recentele „Gimme Gimme”, „Heaven”), Breyan Isaac, INNA, Lariss și David Ciente.

„Mă bucur să lansăm cea de-a doua piesă GGirls. Ne-am super distrat la filmările clipului. Am cele mai cool colege! I love GGirls!”, a declarat INNA.

„Îmi place foarte mult proiectul GGirls, piesele și abia aștept să auziți noua melodie”, a spus Antonia.

„Este prima mea colaborare cu GGirls, m-am distrat cu fetele la filmare, a fost o super atmosferă și sperăm să vă distrați și voi alături de noi”, a spus Lariss.

„GGirls mereu e pe good vibe, optimism, distracție. Milk and Honey mi-a plăcut de cand am fost să o înregistrăm în studio și mă bucur să vă prezentăm un nou single”, a declarat Lori Ciobotaru.

Prima piesa a proiectului GGirls se numește „Call the Police” și a fost compusă de Eric Turner, cu care INNA a colaborat pentru „BOP BOP”, Julimar Santos Oliveira Neponunceno, Marcel Botezan și Sebastian Barac (Marco&Seba), producătorii români care au compus cele mai mari hituri ale INNEI, dar și pentru Akon.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *