Noutati din muzica pe gustul tau

By  | 

Cine, ce mai lansează? COSMO a aflat veştile zilei. Tu doar apasă PLAY.

Ms. Lovette debuteaza cu piesa „Butterflies“

Ms. Lovette este o artista cu voce specială, dar şi cu un nume de scenă sugestiv, care se adaugă pe lista de talente lansate de Marius Moga. Artista debutează cu piesa „Butterflies“, o producţie DeMoga Music, compusă şi produsă de Allen Constantine, Marius Moga şi Alex Parker. Versurile piesei sunt scrise de Ms. Lovette şi întruchipează o poveste intensă de dragoste, în care se regăseşte o situaţie antitetică: „fluturii“ pe care îi oferă iubirea versus nesiguranţa şi limitele care vin odată cu ea. Videoclipul, regizat de Iulian Moga exprimă întocmai intensitatea mesajului piesei. Cuplul din videoclip interpretează jocul „du-te, vino“ al atracţiei, într-un cadru senzual, oferit de spectacolul stropilor de ploaie.
În spatele numelui Ms. Lovette se află Crina Popescu, o tânără artistă care face parte din echipa DeMoga Music din anul 2015. Artista compune muzică, scrie versuri şi are o voce demnă de top-urile muzicale, aşa că piesa „Butterflies“ reprezintă debutul unui nume de care vom mai auzi cu siguranţă.
Ascultă piesa acum:

 

Nosfe si Ruby lanseaza single-ul si videoclipul „Condimente“

„Condimente“, cea mai nouă piesă pe care poate fi auzită Ruby, o colaborare cu Nosfe de la Satra B.E.N.Z. a fost lansata concomitent prin intermediul a trei canale de comunicare: TV, online (Facebook şi pe canalul de YouTube al Cat Music), dar şi pe un ecran de cinema (Cinema City), în prezenţa a numeroase persoane publice, jurnalişti, prieteni, colaboratori, dar şi artisti din showbiz-ul românesc, precum Alex Velea, What’s Up, Matteo, Sasha Lopez, Ale Blake, Raluka, Dorian Popa, Toby Ibitoye, Marius Mirică (Narcotic Sound), George Piştereanu sau Kamara. Marea surpriza a serii a fost Stela Popescu, al cărei nume se regăseşte şi în versurile „Condimente“. „Am fost atât de emoţionată şi m-am bucurat să văd toată munca din ultimele şase luni pe un ecran enorm, care a pus în valoare tot ce ne-am străduit să facem şi credem noi, a ieşit de minune!“, spune Ruby. Piesa este compusă de către Nosfe, What’s Up, Shift, Costin Bodea şi David Ciente, iar videoclipul este regizat de către Dan Petcan, cel cu care Ruby a colaborat pentru cele mai recente clipuri, „Bună, ce mai zici“ (35.000.000 vizualizări) şi „Tata“ (6.000.000 vizualizări). Filmările au avut loc în incinta unui hotel din Bucureşti, au durat peste 20 de ore, au fost folosite decoruri special realizate – de la materiale, la flori, bijuterii şi costumele semnate Cristina Săvulescu (Ruby), Laura Lazăr (dansatoare) şi Prive Boutique, dar şi dorianpopashop.ro (Nosfe). În videoclip, Ruby are şi o coregrafie specială şi a repetat zilnic alături de coregraful Chiriac Dan „Păpu”.
Ascultă piesa acum:

Justin Timberlake si… „Trolii“

Ştiai că Justin Timberlake va fi prezent la Eurovision unde va interpreta piesa „Can’t spot the feeling“? Ceea ce nu ştiai poate însă este că această piesă va face parte din coloana sonoră a animaţiei „Trolii“, a cărei lansare va avea loc în România pe data de 4 noiembrie 2016! Ascultă piesa acum:

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *