Mircea Eremia și Bianca Tudorache lansează #Interzis!

By  | 
Unul dintre cei mai iubiți artiști din noua generație, Mircea Eremia, lansează în colaborare cu Bianca Tudorache cel mai nou single, #Interzis. Proaspat student, Mircea, s-a întors în studioul Mango Records pentru a-și surprinde fanii cu un nou hit.
#Interzis spune povestea sensibilă a unui cuplu proaspăt despărțit, iar vocile celor doi te emoționează și aduc mai aproape de sufletul tău melodia.

„Bianca este o fată foarte talentată, pe care am auzit-o în nenumărate rânduri la studio. Trebuie să recunosc că vocea ei m-a impresionat și mi-a plăcut foarte mult ideea ca ea să fie vocea feminină de pe #Interzis“ a declarat Mircea Eremia.
Pentru Bianca, colaborarea cu Mircea este una de bun augur, pentru că ea este decisă să cucerească piața muzicală românească. „Piesa este una romantică, cu un feeling puternic, și cred că mulți dintre ascultători se vor regăsi în versurile și în vibe-ul pe care aceasta îl transmite” a declarat Bianca Tudorache.
mircea eremia, bianca tudorache, interzis
 
#Interzis este o piesă de dragoste, cu iz de vară, care stârneşte fiori de emoţie, creată în sudiourile Mango Music de către echipa DOMG. După ore susținute în studio, Mircea Eremia așteaptă acum reacția fanilor.
Melodia #Interzis este compusă alături de colegii și prietenii mei de la Mango Music. Piesa m-a cucerit de la prima audiție. Am muncit cu toții multe ore în studio pentru această piesă și sunt sigur că va stârni valuri de emoții”, spune Mircea Eremia.
 
Piesa este însoțită și de un videoclip, cu o poveste aparte. „Mi-am dorit un clip de stare, care narează o poveste cu care poate rezona fiecare dintre noi.  Filmările s-au desfășurat pe timpul zilei, cu cadre care surprind în totalitate emoțiile prin care trecem atunci când iubim, când încercăm să obținem ceea ce este… interzis”, spune Mircea Eremia.
 
Cu siguranță Mircea este un idol al adolescentelor, dovada incontestabilă sunt milioane de vizualizari de pe YouTube și sutele de fani de pe rețelele de socializare.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *