Lora a lansat „Rugă”, o piesă manifest de 1 decembrie

By  | 

Joi, 1 decembrie 2016, Lora a surprins și a emoționat o țară întreagă cu lansarea piesei care se va auzi pe repeat în fiecare iarnă, „Rugă”.

Luna decembrie aduce cu ea o perioadă în care ne întoarcem atenția către familie și către adevăratele valori. Videoclipul piesei „Rugă” , filmat în regia lui Florin Botea, amplifică mesajul piesei prin simplitate și emoția mișcărilor.

Lora: „Trăiesc o emoție de nedescris pentru faptul că această piesa cu un mesaj atât de puternic a ajuns la mine. Îmi doresc să atingă inimile tuturor celor care o ascultă așa cum mi-a atins mie inima atunci când am cântat-o. Cu iubire…”

Piesa, produsă și compusă în studiourile KAZIBO Music, exprimă dorința de întoarcere la origini, la valorile elementare ale omului, îndeamnă la toleranță și face apel la umanitatea colectivă a poporului român. Ovidiu Baciu și Alex Pelin au compus muzica și textul, iar la partea de instrumental au facut echipă și cu Andy Platon.

Alex Pelin, KAZIBO Music spune: „Priviți această melodie ca o reflexie a lumii în care trăim, o lume în care ne este atât de comod să fim răi, răutăcioși față de cei din jur, față de cei diferiți! O lume care s-a născut liberă, dar se îngrădește singură. Învățăm de când suntem mici că lucrurile cele mai bune și frumoase sunt simple! Haideți să fim simpli! Haideți să fim buni! Haideți să fim frumoși!”

Mai jos poți asculta și tu piesa Rugă:

Muzică: Alex Pelin, Ovidiu Baciu
Versuri: Alex Pelin, Ovidiu Baciu
Instrumental: Alex Pelin, Andy Platon, Ovidiu Baciu
Videoclip: Rival Film (Florin Botea)

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *