Liviu Teodorescu lansează single-ul „Cine m-a pus”

By  | 

Liviu Teodorescu lansează single-ul „Cine m-a pus”, iar Sânziana Negru este protagonista videoclipului.

Liviu Teodorescu s-a făcut remarcat prin sensibilitatea și romantismul pe care le transmite în fiecare piesă a sa. Artistul își continuă cu pasiune și implicare munca și lanseaza un nou single, „Cine m-a pus”.

Piesa vorbeste despre regretele, naivitatea și inocența cu care a crezut în dragoste, care poate fi uneori extrem de înșelătoare. „Cine m-a pus să te iubesc, când tu te prefăceai” își întreabă el iubita, cu tristețe în glas. Tânărul artist încearcă să accepte realitatea că a pierdut iubirea care i-a fost purtată. El încă mai iubește, în ciuda faptului că, din partea persoanei iubite, focul dragostei s-a stins. Întrebările îl apasă și își dorește să înțeleagă de ce nu mai poate simți în continuare dragostea ce a fost în trecut atât de frumoasă.

online-size-profile

„Am piesa asta scrisă de foarte mult timp și tot de foarte mult timp mă sfătuiește lumea să o scot. Am produs-o alături de Șerban Cazan și de Smiley, la Hahaha Production. Am schimbat împreună cu Smiley versurile la refren și uite asa a ieșit duma asta cu „Cine m-a pus”. Mi se pare o întrebare pe care ne-o punem în multe situații limită, mai ales în iubire, când ne dăm seama că am pus prea mult suflet unde nu trebuia. Mi-am dorit mult să avem groove la piesa asta și Șerban a facut asta cum nu se putea mai bine”, a declarat Liviu Teodorescu.

Textul piesei a fost compus de Liviu, partea instrumentală a fost realizată de HaHaHa Production, iar protagoniștii videoclipului au fost Liviu Teodorescu și Sânziana Negru. Videoclipul în regia lui Michael Mircea surprinde perfect mesajul piesei.

„Clipul l-am filmat cu Michael Mircea și a fost o experiență super misto și relaxantă, deși afară ploua și era frig. Sânziana Negru e super profi și îi mulțumesc din suflet că a acceptat invitația de a fi rolul feminin în clipul meu. De mult o urmăream și îmi doream să colaborez cu ea”, mai spune Liviu Teodorescu.

Sânziana Negru este cu siguranță cea mai hot apariție din blogosfera românească, cu o comunitate în permanentă creștere. Tânăra s-a remarcat prin frumusețea răpitoare, dar și datorită umorului cu care tratează subiectele de pe blog.

Mai jos poți asculta noul single al lui Liviu Teodorescu, „Cine m-a pus”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *