La ce festivaluri de muzică mergem în 2017?

Noul an vine cu festivaluri de muzica în fiecare sezon, cu petreceri pe care nu trebuie să le ratezi și evenimente de la care ar fi păcat să lipsești!

COSMO îţi prezintă cele mai importante festivaluri de muzică ce vor avea loc în ţară în anul 2017.

Soundart Festival, Quantic Club, 4-7 mai

Soundart Festival, unul dintre cele mai îndrăznețe evenimente outdoor din România, va avea loc în perioada 4-7 mai 2017, în grădina de vară a Clubului Quantic. Evenimentul va reuni multiple ramuri de manifestare a culturii contemporane, concerte live, simpozioane, lansări de carte, vernisaje și workshop-uri, scopul central al proiectului fiind crearea unor noi punți de transfer între diferitele forme ale expresiei artistice. Primele trupe anunțate sunt Exivious (Olanda), Stone Jesus (Ucraina), White Walls (România) și Lowbau (Austria).

Metalhead Meeting, Arenele Romane, 29-30 iunie

Între 29 și 30 iunie 2017, METALHEAD vă invită la a şasea ediție a festivalului METALHEAD Meeting, o ediție de excepţie, care va avea un lineup pe măsură. Primele trupe confirmate sunt Behemoth, Sepultura și Bucovina.

Shine Festival 2017, Arenele Romane, 1-2 iulie

A patra ediție a festivalului Shine va avea loc în perioada 1-2 iulie 2017, la Arenele Romane. Primele trupe confirmate sunt: Alternosfera, Vița de Vie, Șuie Paparude, E.M.I.L., Coma și Luna Amară.

Electric Castle Festival 2017, Castelul Banffy, 13-16 iulie

Din line-up au fost anunțați până în acest moment alt-J, Moderat, Nero, Noisia Outer Edges, A-Trak, Architects, Dixon, Dj Sneak, Âme Live, Metrik & Dynamite MC, Etherwood, Soom T, Axel Thesleff și Crazy P Soundsystem.

Fantastic Summer Festival, 17-20 iulie

Prima ediție a festivalului Fantastic Summer se va desfășura în perioada 17-20 iulie 2017, în București. Vor fi patru zile de muzică EDM, house, tehno, drum & base, pop, dance, rock, lumina si culoare.

ARTmania Festival 2017, Piața Mare din Sibiu, 28-29 iulie

O nouă ediție a festivalului ARTmania va avea loc în perioada 28-29 iulie 2017, în Piața Mare din Sibiu. Momentan nu se cunosc detalii despre line-up.

UNTOLD Festival 2017, Cluj Arena, 3-6 august

Cea de-a treia ediție UNTOLD Festival va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 3-6 august 2017. Momentan nu se cunosc detalii despre line-up.

Rockstadt Extreme Fest 2017, Cetatea Râșnov, 10-14 august

Primele trupe confirmate sunt: Opeth, Leprous, Korpiklaani, Nile, Wolfheart, Alestorm, August Burns Red și Napalm Death.

Summer Well 2017, Domeniul Știrbey, 12-13 august

Cea de-a şaptea ediţie a festivalului Summer Well va avea loc pe Domeniul Știrbey în weekendul 12-13 august 2016. În fiecare zi vor concerta câte 5 trupe, iar porțile festivalului se vor deschide în fiecare zi la ora 15:00.

Festivalul George Enescu 2017, 2-24 septembrie

Ediția 2017 a Festivalului George Enescu va avea loc în perioada 2-24 septembrie 2017, la Sala Palatului, Ateneul Român și Sala Radio. Festivalul va pune tehnologia în serviciul muzicii clasice și al creativității, prezentând lucrări cunoscute, într-o nouă abordare; va aduce în prim-plan muzica contemporană, invitând pentru prima dată la București pe unii dintre cei mai cunoscuți compozitori ai momentului.

Balkanik! Festival 2017, Grădina Uranus, 8-10 septembrie

Pe lângă concerte, Balkanik Festival va însemna o experiență completă de festival ca o vacanță de vară prelungită în mijlocul Bucureștiului, prin activitățile din timpul zilei, care includ un târg meșteșugăresc, ateliere și demonstrații, expoziții de fotografie, pictură și sculptură, spectacole de dans, circ și joc cu focul, bucătărie cu scofeturi balcanice și o mulţime de zone neconvenționale de lounge.

Maximum Rock Festival, Arenele Romane, 13-14 octombrie

O nouă ediție Maximum Rock Festival va avea loc în perioada 13-14 octombrie 2017, la Arenele Romane. Prima trupă confirmată pentru această ediție este Xandria.

Tu la ce festivaluri mergi anul acesta?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.