Irina Rimes lansează primul single din trilogia #Iubiri Secrete

By  | 

Irina Rimes a lansat super hit-ul „Iubirea noastră mută”, primul single din trilogia #IubiriSecrete, o poveste secretă de dragoste în trei faze.

Global Records și Quantum Music lansează trilogia Irinei Rimes, care este despre povestea unei femei căsătorite ce dezvoltă o pasiune pentru un bărbat mai tânăr, care împărtășește aceleași sentimente. Totuși, cei doi realizează că relația este imposibilă. Piesa ilustrează suferința unei femei care trăiește o iubire secretă pe care nu o poate consuma.

„Trilogia a apărut odată cu anumite schimbări din viața mea. #IubiriSecrete este o poveste pe care am visat-o și întins-o pe hârtie, trecând fiecare cuvințel prin sufletul meu. Trilogia este povestea mea și este povestea întregului album pe care urmează să-l scot”, ne-a spus Irina Rimes.

Prima piesă, „Iubirea noastră mută”, transmite starea celui îndrăgostit, care se lasă pradă emoțiilor și trebuie să țina greutatea unui secret. Este un dialog imaginar între doi iubiți ce parcă joacă un joc interzis. Relația lor tăcită îi consumă pe amândoi și fiecare simte în felul lui ce gust are „fructul interzis”.

„Da ce tu” continuă povestea imaginară a iubitei care pare puternică în exterior, însă în interior simte o avalanșă de emoții. Obiectul atracției devine ca un drog, ea este depedendentă de el, iar în el reprezintă opusul. Imaginația ei întreține visul despre iubit.

În „Haina ta” suntem purtați într-o lume în care timpul curge altfel, unde se creează o liniște confortabilă care transmite atât de multe. Iubita devine totuna cu el, dorințele ei sunt transfomate în mod constant sub privirea lui tăcută. Sfârșitul piesei arată că totul a fost doar în mintea ei, iar cei doi îndrăgostiți sunt metafora prezentului.

„De ce trei și nu doar o piesa? Pentru că atât a curs din mine. Am scris aceste piese pe baza unor stări. Am scris ce am simțit și ce poate aș fi vrut să transmit. Și așa a ieșit o trilogie”, a mai spus Irina Rimes.

Pentru trilogia #IubiriSecrete, Irina Rimes a lucrat cu Lu-K Beats, Alex Cotoi și Zagga, dar și întreaga echipă de la Quantum: Andi Banică, Raluka, George și Sidonia Toader, alături de Dj Sava.

Ascultă și tu single-ul „Iubirea noastră mută” mai jos:

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *