Claudia Pavel lanseaza single-ul „Privilege”

By  | 

Claudia Pavel tocmai a lansat un nou single, „Privilege”, o poveste despre o iubire aproape imposibilă și apăsătoare.

La doar câteva luni după piesa „Sună-mă”, Claudia Pavel lansează o nouă piesă. Produs în Suedia, de aceeași echipă cu care cântăreața a colaborat și pentru „Don’t Miss Missing You“, noul single emană o încărcătură emoţională puternică. În „Privilege“, Claudia spune povestea unei fete care este dispusă să sufere pentru a avea doar o clipă de iubire cu bărbatul care a cucerit-o. Cu toate că sound-ul pop al piesei dă senzaţia unei poveşti de dragoste cu final fericit, Claudia cântă despre o iubire aproape imposibilă şi apăsătoare.

„Eram în căutarea unui single care să mă reprezinte şi de aceea am ales să colaborez din nou cu producătorii albumului meu Wrong Girl for That. Şi alături de ei s-a născut această piesă superbă, care este despre dragoste – iar eu cred în dragoste în toate formele ei“, spune Claudia despre ultima ei piesa.

Pe viitor, Claudia Pavel își va lansa cel de-al șaptelea album. Între timp, ea lucrează la mai multe single-uri. De asemenea, lucrează și la un spectacol de jazz ce va debuta pe scena Teatrului Național din București.

„Până la urmă, dragostea este un privilegiu“, adaugă ea.

Mai jos poți asculta și tu noul single al său, „Privilege”.

Comments

comments