Beyonce a lansat albumul vizual Lemonade

By  | 

Beyonce a lansat sâmbătă seara „Lemonade”, un album vizual emoționant.

La începutul lunii februarie, Beyonce a lansat piesa „Formation”, iar fanii au presupus că un nou album va fi lansat cândva anul acesta. Se pare că acest moment a venit mai repede decât ne așteptam, spre bucuria tuturor!

Acum o săptămână, ea a postat pe Instagram teaser-ul „Lemonade”, numit un „World Premiere Event” ce va fi lansat pe HBO, iar cei mai mulți fani au presupus că este vorba de un videoclip mai deosebit.

 

#LEMONADE 4.23 9PM ET | 6PM PT | HBO

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

De fapt, „Lemonade” este noul album vizual ar artistei, la care aceasta a lucrat în secret.

„Lemonade” a fost ulterior postat integral și pe Facebook, iar până în acest moment are aproape 3.300.000 de vizualizări, peste 30.000 de comentarii și a fost distribuit de peste 82.000 de ori.

Albumul vizual este structurat pe capitole ce poartă nume precum „Intuition”, „Denial”, „Apathy”, „Emptiness” și, în final ”Resurrection”, legate între ele cu ajutorul vocii lui Beyonce, care citește poezii scrise de poeta anglo-somaleză Warsan Shire. „Lemonade” spune povestea unei femei trădate de soțul său, însă atinge și alte probleme, precum mișcarea „Black Lives Matter”.

„Lemonade” conține și secvențe din filme de familie în care apar tatăl lui Beyonce, Jay-Z în ziua nunții sau fetița lor, Blue Ivy.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *