Adda lansează piesa „Oglindă, oglinjoară”, un îndemn la iubirea de sine

By  | 

După ce am retrăit toate sentimentele și am trecut prin „Stările Addei”, iată că artista ne impresionează din nou, cu o piesă de suflet, denumită sugestiv „Oglindă, oglinjoară”.

Scris și interpretat în stilul caracteristic al Addei, noul single se adresează tuturor celor care nu-și mai găsesc locul, care nu mai știu cum să meargă mai departe, amintindu-le să nu uite niciodată de iubirea de sine.

„Am scris piesa în aceeași perioadă în care a luat naștere și Lupii, într-o perioadă mai tristă din viața mea. M-a ajutat foarte mult pentru că am reușit să îmi recapăt încrederea în mine. Mesajul piesei este să te iubești pe tine, să ai curajul să îți asumi ceea ce ești, nu ce vor ceilalti să fii”, a declarat artista.

Cu un sound actual, care ne poartă printre amintiri și momente mai dificile, piesa este un îndemn pentru fiecare dintre noi să avem puterea „să ne vedem în oglindă” exact așa cum suntem, fără să fim influențați de părerile celor din jur. „Oglindă, oglinjoară” ne poarta în trecut, atunci când eram „un copil care știa că nu luptă degeaba”.

„Chiar dacă pare o piesă cu un mesaj feminist, nu este. Nu este o melodie tristă, ci una motivațională, și sper să se regăsească cât mai multe persoane în ea; ăsta este motivul pentru care fac muzică”, a mai spus Adda.

Versurile sunt scrise de Adda, iar la producția piesei au lucrat Șerban Cazan, Florin Boka și Lucian Nagy de la Hahaha Production. „Oglindă, oglinjoară” poartă semnătura Baladda Records și Cat Music. Videoclipul a fost realizat de Iulian Moga, cel care a reușit să transpună în realitate și să aducă la viață ideile artistei.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *