Muzica pentru un playlist grozav

Pune-ţi căştile sau pur şi simplu dă radioul mai tare! Muzica momentului îşi face loc în playlist-ul verii tale!

drei-girls-everywhere-timeline1Drei Ros si DJ Fridaze – „Girls Everywhere“

După colaborarea cu Bel, artistă din Los Angeles, California pentru primul ei single, „Work The Middle“, românul Drei Ros revine cu un single nou – „Girls Everywhere“. Cântăreţul a reuşit prin multă muncă şi pasiune să dea startul propriului studio în Los Angeles – Vineland Sounds, în cadrul căruia scrie şi produce muzică pentru numeroşi artişti.

karym sunt aici coperta oficialaKarym – „#SuntAici“

După colaborarea cu Adrian Ţuţu pentru balada „Nu vrei“, Karym lansează primul single solo – „#SuntAici“, prin care transmite un mesaj pozitiv. Piesa „#SuntAici“ se bucură şi de un videoclip de imagine filmat în 4K şi este regizat de Raluca Năstase, în care îşi fac apariţia şi câţiva artişti români: Andreea Antonescu, Celia, Mellina şi Yamira. Misiunea vedetelor este de a amplifica mesajul pozitiv şi de a-i încuraja pe oameni să se ajute necondiţionat în orice situaţie.

BETTY1Betty – „Amandoi“

Betty şi-a făcut bagajul şi a plecat alături de gaşca de prieteni într-o călătorie plină de culoare şi energie la malul mării. Rezultatul îl poţi vedea în videoclipul „Amandoi“, al patrulea din cariera artistei. Versul „Hai să pierdem o vară“ a devenit un motto pentru gaşca de tineri care au pornit spre Marea Neagră, iar beat-ul tropical al single-ului „Amândoi”, compus în studioul Stage Studios, îi însoţeşte. Videoclipul este regizat de Bogdan Păun şi Alexandru Mureşan şi a fost filmat în România şi Bulgaria.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.