Muzica de Craciun: cele mai populare melodii internationale

Atunci când vine vorba de muzică de Crăciun nu putem să realizăm un top, pentru că ne plac toate melodiile la fel de tare! Iată, aşadar, frumoasa noastră selecţie de cântece de Crăciun care să te ajute să intri în atmosfera magică a Sărbătorilor de iarnă!

Happy Xmas (War Is Over) – John Lennon 

Legendarul John Lenon a scris o melodie pacifistă care ne îndeamnă să ne iubim aproapele şi să reflectăm la faptele noastre. Mai ales atunci când ne este bine, în timpul Sărbătorilor de iarnă, trebuie să ne gândim la cei mai puţin norocoşi.

Last Christmas – Wham!

Cea mai populară melodie a trupei Wham!, din care a făcut parte şi George Michael, este chiar ”Last Christmas” şi care a fost apoi cântată şi de alţi artişti: Taylor Swift, Ariana Grande şi Cascada.

All I Want For Christmas Is You – Mariah Carey

Melodia lui Mariah Carey a devenit clasică deja printre cântecele din playlist-ul de Crăciun datorită vocii inconfundabile a artistei dar şi datorită veseliei pe care o emană.

Jingle Bell Rock – Bobby Helms 

Un cântec de Crăciun lansat acum mai bine de 50 de ani, în 1957, ”Gingle Bell Rock” nu poate să lipsească dintre preferatele noastre! Ascultă şi varianta celor din serialul ”Glee”, este la fel de fermecătoare precum originalul!

Let it Snow! – Dean Martin 

Iubim zăpada, fără de care nu ne putem imagina Crăciunul, aşadar o să punem melodia lui Dean Martin pe repeat până încep să cadă fulgii mari!

Santa Claus Is Coming To Town – Michael Bublé 

Michael Buble e un tip simpatic, care a devenit de curând şi tătic şi are un timbru vocal inconfundabil, mai ales acompaniat de orchestră! Este primul lui Crăciun în familia mărită  aşadar îi urăm Sărbători frumoase şi să ne încânte în continuare cu muzica lui!

Santa Baby – Kylie Minogue

Melodia originală îi aparţine lui Eartha Kitt şi a fost lansată acum 60 de ani, însă am ales pentru voi o interpretare modernă, în persoana minunatei Kylie Minogue. Care Moş Crăciun ar putea să îi reziste vreodată?

It’s Beginning to Look A Lot Like Christmas – Bing Crosby

Melodia lui Bing Crosby descrie în detaliu farmecul Crăciunului şi ne face să aşteptăm cu prea multă nerăbdare venirea Moşului. Da chiar, mai întârzie mult?

Have Yourself a Merry Little Christmas – Frank Sinatra

Am păstrat pentru final 2 melodii mai lente, cântate de 2 voci de aur: Frank Sinatra şi Elvis Presley. Invită-ţi iubitul la dans lângă bradul de Crăciun şi dacă nu aveţi un şemineu aproape lăsaţi-vă cuprinşi de căldura din suflet!

Lonely This Christmas – Elvis Presley

Tu ce alte melodii ai adăuga în această selecţie de muzică de Crăciun? Şi ce melodie o să puneţi când o să deschideţi cadourile?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.