Motive pentru care nunta este cea mai mare fantezie a unei femei

Este foarte greu să găsești o femeie care a văzut „Cenușăreasa” și nu a visat să se căsătorească cu prințul ei. Până la varsta de 13 ani, majoritatea femeilor a planificat deja detaliile nunții lor.

Există motive specifice pentru care nunta de vis devine fantezia numărul 1 pentru femei. Iată câteva dintre ele:

Este tratată ca un membru al familiei regale pentru o zi

Regina este onorată; toată lumea stă și o prețuiește și o complimentează pentru frumusețea ei. Pentru o zi specială, ea nu trebuie să fie umilă și să-și micșoreze existența pentru a lăsa loc altor femei să strălucească.

În ziua nunții, ea este centrul atenției; un scurt moment în care întreaga lume se oprește și recunoaște existența și importanța ei. Toți ochii sunt îndreptați către ea, oamenii o laudă, toate tradițiile se concentrează asupra ei, un fotograf pentru nuntă o urmarește mereu și este invidiată de femeile care încă nu s-au căsătorit.

Ea va fi mai frumoasă ca niciodată

Pentru femeia obișnuită, există doar o singură dată în viața cand va purta o rochie la fel de frumoasă ca cea pe care o alege pentru ziua nunții.

Până când va veni ziua cea mare, se va strădui să obțină silueta perfectă.

Corpul ei va fi accentuat de cea mai frumoasă rochie pe care a purtat-o vreodată. Parul ei va fi aranjat până la cel mai mic detaliu. Nu mai rămâne loc de imperfecțiune. Și toate miresele știu că un fotograf pentru nuntă din București va reuși sa scoată în poze absolut toate detaliile. Deci totul trebuie să arate impecabil.

Va avea ocazia să organizeze petrecerea anului

Știe ca se va vorbi mulți ani de acum înainte de nunta ei. Așa că trebuie sa fie o petrecere pe cinste. Trebuie să impresioneze cu dansul mirilor, sa aibă surprize pentru invitați, formație și dj pentru nuntă care să întrețină atmosfera, artificii și multe alte momente de distracție, care să facă din nunta ei petrecerea anului.

Va avea o seară de neuitat alături de cele mai bune prietene

Fiecare femeie are câteva prietene pe care le apreciază si care îi sunt alături. Cu ocazia nuntii, trebuie să existe și o seară a fetelor. Va fi seara în care vor dansa, vor râde, se vor simți bine și vor povesti. Va fi o seară unică, pentru că, odată căsătorită, multe se vor schimba. Serile le va petrece cu soțul ei sau cu alte cupluri. Chiar dacă vor exista ieșiri cu fetele, vor fi scurte și rare. O petrecere ca cea dinaintea nunții nu va mai exista, așa că trebuie să profite la maximum de această ocazie.

Viața înseamnă tranziție, iar această tranziție este unul dintre cele mai importante momente ale culturii noastre. Începe o nouă fază a vieții.

Identitatea ei era înrădăcinată în propriile alegeri, sentimente și vise, dar acum va împărți o identitate, reprezentând în mod esențial pe altcineva în tot ceea ce face. Nu va fi pur și simplu o femeie; ea va deveni o Doamnă și, în ochii ei, asta înseamnă un pas înainte în viață.

 

1 comentariu
  1. Noi ca si barbati, nu avem nicio indoiala ca asta este cea mai importanta zi din viata lor, ne-am impacat cu ideea, dar noi cand mai iesim in evidenta? Care este cea mai importa zi a noastra? 😀

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.