Motive pentru care e grozav sa mergi acasa de Crăciun

Sărbătorile se apropie și le vei petrece cu familia, dar nu ești prea încântată? Iată 8 motive pentru care e grozav să mergi acasă de Crăciun!

  1. Frigiderul e mereu plin. Spre deosebire de frigiderul tău de obicei jumătate gol, frigiderul părinților este mereu plin ochi, mai ales în perioada sărbătorilor.
  2. Mâncarea făcută de mama. Poate ai impresia că ai învățat să gătești destul de bine, dar când guști din mâncărurile mamei tale realizezi că sunt cele mai bune mâncăruri din lume!
  3. Animalele de companie ale familiei. Ce poate fi mai plăcut decât să intri în casă și să fii întâmpinată de cățelul părinților? Absolut nimic!
  4. Lași deoparte stresul. Măcar pentru câteva zile te poți relaxa în compania părinților și a altor rude, fără să fie nevoie să verifici email-ul încontinuu.
  5. Te întâlești cu toate rudele, ceea ce înseamnă că puteți râde împreună unii de alții. Mai ții minte când unchiul tău a încercat să facă karaoke?
  6. Dacă a existat vreodată o scuză pentru a bea puțin cam mult la un eveniment de familie, acesta e Crăciunul.
  7. Te simți din nou la un copil și intri în spiritul Crăciunului. „Sigur, mama, aș mai vrea o porție de plăcintă!”
  8. Puiul de somn ocazional. Chiar dacă vechiul tău dormitor e acum plin de cutii de depozitare, tot îți face plăcere să tragi un pui de somn în vechiul pat.

Tu vei merge acasă de Crăciun?

*articol preluat din Cosmopolitan UK

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.