The Motans lansează single-ul “Friend Zone” cu videoclip oficial

The Motans și-au obișnuit fanii cu multe piese lansate în doar un an de când și-au început cariera muzicală. Astfel, artistul prezintă single-ul “Friend Zone”, o piesă compusă de The Motans și produsă de Alex Cotoi.

The Motans – Friend Zone

Videoclipul acestei piese a fost filmat și regizat de Alexandru Mureșan și Bogdan Păun – echipa NGM Creative cu care au lucrat și INNA sau Irina Rimes.

“La început, aveam doar un simplu „ton, ton, semiton”. Ca să ajungă la varianta sa finală, această piesă a fost încercată în mai multe stiluri timp de mai bine de jumătate de an. Sper foarte mult să fie pe plac și să creeze vibrații pozitive în sufletele oamenilor ce o vor asculta atât în varianta sa oficială, cât și în varianta pe care o vom interpreta live.

Mulțumesc: Alexandru Cotoi, Ali Said, Bogdan Păun, Alexandru Mureșan, echipa Global Records!”, a declarat The Motans (Denis Roabeș).

De curând, The Motans au lansat și piesa “Lilith” cu un videoclip creat tot de NGM Creative, în care ca unic personaj este Laura Giurcanu, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, cu peste 290 000 de abonați pe YouTube și 422 000 de followers pe Instagram. Ea a mai apărut în trecut în videoclipul lui The Weeknd, unul dintre cei mai de succes artiști ai momentului din întreaga lume.

The Motans – Lilith feat. Keed

Piesa a fost compusă de The Motans cu Keed, Achi, Damian Rusu, Radu Dimitriu și produsă de Vlad Lucan, (“Diggy Down” – INNA, majoritatea pieselor Guess Who).

Tot anul acesta, The Motans au lansat “Nota de plată cu INNA, single care are peste 14 milioane de vizualizări.

The Motans feat. INNA – Nota de plata (Videoclip Oficial)

Prima colaborare The Motans a fost cu Delia pentru piesa “Weekend”, care a cucerit radiourile și televiziunile muzicale, cu peste 21 de milioane de vizualizări pe YouTube.

The Motans feat. Delia – Weekend

Fanii The Motans s-au putut bucura de piese precum “Versus”, “August”, “Fifty Fifty”, “Tu” și la începutul anului viitor, artistul va lansa albumul de debut.

Global Entertainment – Global Records, casă de discuri, și Global Influencers, agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.