Miranda Kerr este însărcinată cu al doilea copil

By  | 

Miranda Kerr este însărcinată cu al doilea copil, fiind primul copil al lui Evan Spiegel. Kerr este în prezent mamă pentru fiul său de șase ani, Flynn, pe care la avut cu fostul soț Orlando Bloom. Producătorul modelului a confirmat știrile în această dimineată către mai multe site-uri noi, raportează People.

Sursă: Instagram

“Miranda, Evan și Flynn asteaptă cu nerăbdare să primească cel mai nou membru al familiei lor”, a declarat un purtător de cuvânt al modelului.

Modelul și Evan Spiegel s-au întâlnit pentru prima oară când s-au așezat împreună la o cină Louis Vuitton în 2014, iar la începutul anului acesta s-au căsătorit.

Sursă: Instagram

Cuplurile și-au păstrat ceremonia ultra-chic ascunsă, dar Kerr a impărtasit în cele din urmă cu fanii câteva poze din ziua lor cea mare. Ceremonia intimă a avut loc chiar în curtea din spatele casei lor de la Los Angeles, și au fost prezenți doar aproximativ 50 de invitați. Mireasa a canalizat strălucirea vechiului Hollywood într-o rochie de la Dior Haute Couture care amintește de rochia de mireasă a lui Grace Kelly.

 

Citește și: Star Style: despre frumusețe cu Miranda Kerr

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *