MINI Auto Cobălcescu – cel mai nou dealer MINI – se lansează cu un proiect de artă semnat Amirou Diallo

Auto Cobălcescu, o companie cu peste 60 de ani de istorie în lumea automobilelor, începe colaborarea cu emblematicul brand britanic MINI cu un centru dedicat în complexul din Spaţiul Unirii 311, în Bucureşti. La 8 noiembrie, cel mai nou dealer MINI din România a marcat lansarea sa oficială printr-un proiect de artă semnat de Amirou Diallo. Iniţiativa se construieşte pe o colaborare deja existentă a lui Diallo cu marca MINI. În luna aprilie, acesta a prezentat o serie de patru picturi reunite sub titlul „British Icons”, dedicate unor repere britanice reprezentative, cu interpretări ale Union Jack ca temă recurentă. Acum, Diallo a realizat un portret al unei personalităţi din România, Constantin Brâncuşi. Acum, cele cinci opere, care au fost expuse în cadrul evenimentului de lansare MINI Auto Cobălcescu, au fost baza unei legături speciale între reperele emblematice britanice şi o personalitate puternică a culturii româneşti.

Tema dialogului intercultural a fost completată de un recital susţinut de artiştii Theodor Andreescu (vioară) şi Mădălina Petre (chitară şi voce). Evenimentul de lansare MINI Auto Cobălcescu a fost organizat în prezenţa Ambasadorului Marii Britanii la Bucureşti, Andrew James Noble, care a vorbit despre experiența sa personală cu marca MINI punând accent pe nevoia de susținere a industriei automobile britanice în România. Domnul ambasador a ținut să menționeze că scopul guvernului britanic este cel de a obține o nouă relație din negocierile Brexit, și anume una fără taxe vamale și fără fricțiune în schimburile comerciale. De asemenea, Camera de Comerţ Britanica Romana şi British Council susţin acest proiect care vorbeşte prin artă despre legătura dintre cele două ţări.

Portretul lui Constantin Brâncuşi semnat de Amirou Diallo va fi scos la licitaţie prin platforma on-line a casei de licitaţii Lavacow în data de 19 decembrie 2018, la ora 20.00. Banii astfel obţinuţi vor fi donaţi către unul din proiectele caritabile britanice din România, la alegerea cumpărătorului: Hospice Casa Speranţei, Little People sau Light into Europe. Licitaţia se lansază ofical astăzi şi va fi finalizată pe 19 decembrie şi va putea fi urmărită aici: www.lavacow.com.

MINI Auto Cobălcescu a pregătit şi o surpriză pentru toţi clienţii până la sfârşitul acestui an. Aceştia pot opta gratuit pentru un autocolant cu un model inspirat din spectaculosul portret al lui Brâncuşi. Personalizarea MINI a fost mereu un element distinctiv al mărcii, a fost un instrument care a amintit de istorie, tradiţii sau originile britanice ale mărcii. Noul proiect pregătit alături de Amirou Diallo, cu o transformare plină de culoare, este o formulă exclusivă care marchează lansarea MINI Auto Cobălcescu şi proiectul organizat în cadrul acestui eveniment.

Citeste continuarea materialului si mai multe poze aici: https://bit.ly/2Ps4L7Y.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.