Vesti bune pentru cei care vor sa traiasca sanatos

Numită de PETA „cea mai sexy vegetariană de peste 50 de ani”, Mimi Kirk va susţine în luna iunie la Bucureşti conferinţa „How to Live Raw in Romania“!

Celebra americancă vine pentru prima dată în România la invitaţia DO GOOD ACADEMY în cadrul VegFest – săptămâna vegetarienilor din România!

IMG_2457 goodMimi Kirk a cucerit întreaga lume cu cărţile ei despre cum să trăiești sănătos, are 77 de ani şi arată impecabil, este vegetariană de la 30 de ani şi în ultimii ani a ales stilul de viaţă raw vegan. Mimi Kirk le promite românilor o întâlnire memorabilă.

„La 30 de ani m-am decis sa nu mai mănânc hrană de origine animală şi am devenit vegetariană. A fost mai degrabă o alegere spirituală. Apoi am decis să devin raw vegană şi să împart experienţa mea cu întreaga lume“, povesteşte Mimi.

Votată la 70 de ani de PETA „cea mai sexy vegetariană de peste 50 de ani”, Mimi Kirk este autoare a mai multor best seller-uri internaţionale, precum „Live Raw”, „Live Raw around the world“ şi „The Ultimate Book of Modern Juicing“. Supriza oferită de Do Good Academy şi The Code este lansarea cărţii „The Ultimate Book of Modern Juicing“, în limba română, cu ocazia evenimentelor lui Mimi Kirk în România.

Speaker internaţional, coach de renume mondial, avocat al vieţii sănătoase şi longevităţii, Mimi Kirk se va întâlni cu publicul român pe 11 iunie de la ora 9:30, la Palatul Ghica Tei din Bucureşti unde va susţine conferința „How to Live Raw in Romania“. În deschiderea Conferinței lui Mimi, The Code va prezenta cel mai avansat program de juicing – detox pentru corp, minte şi spirit din România.

Vineri, 10 iunie, de la ora 18:00 publicul pasionat de alimentaţia sănătoasă va avea bucuria să socializeze cu Mimi Kirk, cel mai cunoscut chef raw vegan. Acest eveniment concept va transcende parametrii unei cine uzuale, pornind de la locația neconvenţională, decorul ales, performance-ul artistic, meniul complex până la selecția de vinuri organice compatibile. Este ocazia unică să guşti mâncărurile fine recomandate de Mimi în cadrul unei companii antrenante – „Dinner with Mimi Kirk“.

Yoga Day pe 21 mai la The Brewery

Începând cu prima oră și până seara târziu, ai ocazia să participi la Yoga Day, un eveniment ce aduce împreună pasionații de yoga: flow-uri intense de practică yoga și sesiuni de meditaţie, inspiraţie pentru propria dezvoltare, plus gustări sănătoase si naturale, learning și networking.

21-mai-Yoga-Day-by-Yoga-City-759x1024Agenda YOGA DAY propune stiluri și tehnici diferite de practică yoga. Poţi participa la orice tip de clasă, indiferent de nivelul tău de pregătire și, orice clasă ai alege, ai parte de cei mai buni profesori.

Practice: alegi clasa de yoga care ţi se potrivește din agenda zilei.

Breathe: înveţi să respiri în cadrul sesiunilor de meditaţie ghidată.

Learn: participi la seminarul de alimentaţie şi nutriţie, devii astfel un happy citizen informat.

Taste: te bucuri de healty snacks pentru că ai nevoie de produse proaspete cu un raport nutrivit ridicat.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.