Mike Oldfield: "Tubular Bells"

By  | 

In Marea Britanie, British Music Experience a organizat pe O2 Arena un eveniment spectaculos, intitulat “The Handbell Ringers of Great Britain Vs. The Orb”.

The Handbell Ringers of Great Britain sunt un grup de 29 de artisti ce reinterpreteaza piese celebre folosind ca instrument diverse modele de clopote, iar The Orb, celebrii producatori britanici de muzica electronica, au creat un set special pentru acest eveniment intitulat Orbular Bells.

Clopotele au sunat pe intreg mapamondul. De la opera din Sydney, Australia sau de la Berlin Victory Column din Germania pana la monumentul Atomium din Bruxelles, Belgia, de la templul Hokutenin din Yokohama, Japonia sau de la Plaza de las Naciones din Buenos Aires, Argentina pana in Beijing, China cat si pe celebra plaja Copacabana din Rio de Janeiro, Brazilia.

Chiar si Mike Oldfield a participat la aceasta zi importanta de pe vasul acestuia ce naviga de-a lungul costelor Americii.

Relansarea albumului “Tubular Bells”, existent in 7 formate fizice si digitale, marcheaza prima lansare oficiala a legendarului artist de cand catalogul acestuia a fost achizitionat de Mercury in 2007 si totodata marcheaza inceputulul unei serii valoroase de relansari ale albumelor semnate Mike Oldfield.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *