Masti DIY de Halloween

Avantajul măştilor este că nu eşti nevoită să porţi şi un costum prea complex, din contră, alege unul cât mai simplu. Dacă ţi-ai propus să meştereşti singură o mască de Halloween, inspiră-te din sugestiile noastre de mai jos. 

Masca sexy de dantela 

Ai nevoie de o bucată de dantelă lungă de aproximativ 25 cm şi lată de aproximativ 5 cm şi de o panglică de 50 cm din satin. Vei găsi atât dantela cât şi panglica de satin la o mercerie oarecare. Acasă trebuie să decupezi în zona ochilor şi să coşi panglicile de mască să o poţi prinde pe cap. Te sfătuim să cauţi un model de dantelă in tendinte cu multe broderii pe care să îl poţi decupa frumos şi să nu se deşire.

Masca sexy de dantelă…pictată

Ai nevoie de un tub de vopsea neagră pentru machiaj sau poţi să improvizezi cu un eyeliner lichid. Dacă vrei să obţii o mască de Halloween sexy şi nu ai îndemânare mai bine te laşi pe mâna cuiva care se pricepe, altfel rezultatul va fi mai degrabă horror. Cel mai simplu începi să trasezi câte o linie curbată deasupra şi dedesubtul ochilor după care o înfrumuseţezi cu tot felul de bucle şi puncte.

Masca veneţiană cu pene

Fă o vizită la un magazin de bricolaj de unde poţi achiziţiona separat masca veneţiană din ceramică şi penele în culoarea pe care o preferi şi de adeziv. Desigur, acest model de mască de Halloween este foarte răspândit şi în comerţ, însă acum ai posibilitatea să o personalizezi aşa cum vrei tu. Spre exemplu, poţi să adaugi în partea de jos sclipici auriu şi să aplici pene doar în partea de sus a măştii. Astfel ai garanţia că nu o să te gâdile prea tare.

Masca textilă…sexy foxy

Acest tip de mască de Halloween are un grad mai mare de complexitate, aşa că nu te avânta la lucru dacă nu ai experienţă cu foarfecele! Ai nevoie de o bucată de material textil mai rigid, ca fetrul, adeziv pentru textile, vopsea pentru textile şi o panglică de satin de 50 cm. 

Masca de mai sus este realizată din 3 bucăţi de material lipite. Astfel, ca să fii sigură că îţi va ieşi tiparul corect, decupează masca pe hârtie şi abia apoi în fetru. O parte o constituie ”obrajii” pătaţi, o alta fruntea cu urechile şi ce-a de-a treia este compusă din cele 2 triunghiuri aplicate pe urechi. Nu uita de petele de culoare de pe urechiuşe.

(Foto via Pinterest.com)

Improvizează…

În funcţie de pasiunile tale poţi să îţi realizezi o mască grozavă de Halloween asemeni celor de mai sus. Ai nevoie de imaginaţie şi apoi să faci o vizită la un magazin de bricolaj pentru decoraţiuni: pene, sclipici, fluturi, flori textile, mărgele, şi desigur, masca din ceramică pe care le vei aplica.

Tu ce fel de mască de Halloween vei purta anul acesta?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.