Maroon5 a inregistrat o piesa compusa de Marius Moga

By  | 

Aflat in Statele Unite ale Americii unde dezvolta diverse proiecte muzicale, Marius Moga, unul dintre cei patru antrenori de la „Vocea Romaniei”, a ajuns si pe platourile de filmare de la „The Voice”, varianta americana a formatului difuzat de Pro TV. Marius a fost invitat pe platouri de coordonatorul muzical al show-ului din SUA.

Intr-una dintre pauzele de la filmari, Marius Moga l-a cunoscut pe Adam Levine, solistul trupei Maroon5 si, totodata, unul dintre antrenorii de la „The Voice”. „L-am vazut pe Adam, i-am spus ca sunt si eu antrenor in varianta romaneasca a show-ului si ca am compus o piesa pentru el. Mi-a spus ca piesa ii place foarte mult si ca au si inregistrat-o.

Este o piesa pe care am compus-o impreuna cu Bryan West, producatorul lui Nelly Furtado, acum o luna, in Los Angeles. Piesa a fost pusa atunci pe lista de asteptare de catre managerul celor de la Maroon5, dar cu ocazia acestei intalniri am aflat ca a si fost inregistrata. Am schimbat contacte cu Adam si a ramas sa ne vedem in L.A., sa mai lucram si la alte piese”, a povestit Marius Moga.

Aflat in platoul de la „The Voice”, Marius a recunoscut ca se simtea ca in Studiourile MediaPro din Buftea. „Am fost acolo si mi-am dat seama ca platoul nostru este la fel de impresionant. Ei filmau acum cel de-al doilea sezon si erau la faza de «auditii pe nevazute». Am auzit cativa cantareti cu voci speciale, care mi-au placut, m-as fi intors, dar nu eram eu la butoane”, a povestit antrenorul de la „Vocea Romaniei”.

Pentru ca tot s-a intalnit cu Adam Levine, Marius Moga a schimbat cateva impresii cu acesta despre postura de antrenor. „Ii spuneam ca poate gresesc ca sunt mult prea pretentios, dar m-a asigurat ca «asa trebuie sa procedezi». Avand in vedere ca sezonul trecut Javier Colon, membru al echipei sale, a castigat competitia, inseamna ca sunt si eu pe drumul cel bun cu echipa pe care mi-am ales-o”, a mai povestit Marius Moga.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *