Maria Radu le spune „Alo” fanilor!

By  | 

Single-ul este însoţit de un videoclip de imagine cu o puternică forţă vizuală, de sugestie şi care ne vorbeşte despre o poveste de dragoste regăsită, o speranţă şi un demers firesc – un „du-te vino” între îndrăgostiţi.
Textul si muzica piesei îi aparţin talentatei Theea Miculescu, iar producţia muzicală lui Cornel Ursache.

Styling-ul pentru videoclip este unul special, principalele puncte de atracţie fiind printurile florale, pielea ştanţată, coafura fresh şi cadrele road trip. Mixul de elemente cool, face din videoclip o succesiune de imagini simpatice, cu grimase funk şi acţiune maxi-speed.

Pentru acest videoclip, Maria a optat pentru haine care să o caracterizeze: o serie de t-shirt-uri din neopren, nelipsita jacheta din piele, imprimată cu mesaje, pe care Maria a achiziţionat – o dintr-un vintage shop din Londra, botinele din piele, iar piesa de rezistenţă  a fost  pălăria cu inserţii de păr  natural, colorat, realizată de Cristina Grama.

Maria a colaborat cu designeri români foarte talentaţi pentru acest videoclip, precum Wilhelmina Arz şi Atelier Atuu, pentru care este şi imaginea colecţiei F/W 2014.

„<ALO> este o piesă pe care sper să o fredonaţi în maşină, e un melanj fericit între romantism şi pragmatism, o poveste frumoasă cu care oricine poate empatiza, pentru că transpune realitatea în modul cel mai firesc şi mai apropiat de natura umană. Interesant este că, deşi poate părea povestea oricui, ea îşi păstrează unicitatea. Piesa este un featuring cu TCC, un tip al cărui timbru vocal cald, special, m-a încântat, fapt ce a condus la această colaborare. Sper să vă placă  şi videoclipul la care am lucrat cu o echipă de oameni talentaţi  şi să luaţi în calcul orele de filmare în pădure, pe o vreme deloc  prietenoasă, plimbarea la volanul unui tip de masină pe care nu o mai condusesem  niciodată, cât şi montajul unuia dintre cei mai talentaţi prieteni ai mei, dar şi mesajul!” a povestit Maria.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *