Manuel Riva lanseaza piesa Hey Now

By  | 

Manuel Riva, DJ și producător de muzică electronică, ce a ocupat primul loc în clasamente cu single-ul „Mhm Mhm”, revine cu o piesa nouă, intitulată sugestiv „Hey Now”.

Vocea îi aparține artistei Luise, iar la producție a lucrat Manuel Riva. La fel ca la videoclipul anterior, s-a lucrat împreună cu regizorul Alex Volintiru și cu aceeași protagonistă ca în „Mhm Mhm”, însă de această dată cadrele au fost filmate în Londra.

Piesa transmite starea ce apare după o despărțire, cu toată gama de sentimente și trăiri, dar și confuzia ce vine atunci când intrăm într-o relație nouă și suntem încă prinși în trecut.

Proiectul Manuel Riva conține piese EDM precum „How You Say”, împreună cu Hyptonix, „Wrong Or Right”, în colaborare cu Eneli, dar și imnul oficial al clubului NOA, „We Are One”, tot alături de Eneli.

Piesa „Mhm Mhm” a devenit #1 în topurile internaționale. Manuel Riva a reușit să ocupe primele locuri atât în topurile naționale, cât și în cele internaționale, piesa aflându-se în Billboard Club Charts de câteva săptămâni. „Mhm Mhm” a fost #1 în iTunes și Shazam în țări precum România, Bulgaria, Cipru, Moldova, Lituania și Grecia. Reușind să cucerească topurile europene, piesa „Mhm Mhm” a fost nominalizată la premiile EMA pentru titlul de Best Romanian Act.

A luat prin surprindere publicul an dupa an, iar astăzi experimentează cu stilul deep house pentru a-și crea proiectele muzicale solo, în calitate de DJ; dorind să aducă un plus producțiilor sale, Manuel Riva alege întotdeauna voci unice, care transmit mesajul pieselor într-un mod original.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *