Man & Machine: două generaţii, acelaşi spirit!

Pe data de 15 mai 2018, la Clubul Expirat, a avut loc un evenimet unic in București: ,,Lupta”  între oameni și roboți. Se spune că roboții ne vor înlocui, însa eu cred ca vom deveni prieteni. Un foarte bun exemplu de lucru în echipă, între oameni şi roboți îl prezintă cunoscuta trupă de grafferi Sweet Damage Crew care a colaborat cu success cu Sprayprinter, robotul inovator care pictează. Acesta folosește inteligenţa artificială pentru a realiza portrete pe baza unor fotografii. Cine credeți că s-a descurcat mai bine?

Primul lucru pe care îl vedeai la intrarea în curte era un perete mare cu o jumătate de portret pictată şi cu o jumătate albă ce avea la bază un roboţel. Întreaga atmosferă avea un aer special: oamenii aşteptau nerăbdători momentul in care Sprayprinter, robotul inovator urma să picteze, beculeţele aprinse din curte creau o atmosferă foarte plăcută, iar în spatele curţii ne-am bucurat de cea mai distractivă atracție a evenimentului: barul special amenanjat de JB. Ne-am realizat propria băutură, cu ingredientele preferate: afine, căpşuni, zmeură, mentă, dar şi multe altele.Monica Vâlcu

În zece minute, pictura celor două generaţii a fost gata. Fără a avea pretenția de a înlocui creativitatea umană, Sprayprinter a apărut mai degrabă din dorința de a oferi un ajutor mecanic artiștilor, iar rezultatul final este surprinzător.  Când desenul a fost gata, invitaţii au putut colora cu ajutorul unui șablon logo-ul trupei.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.