MAGNOLIA live in Hard Rock Cafe

By  | 

Locatia cu nume celebru in toata lumea pentru show-urile live si vremea nu tocmai grozava a serii de octombrie au fost gazdele debutului „oficial” Magnolia, noul proiect al Ralucai Leahu. De inteles, desigur, in acest context, forfota mare din culise, unde Raluca isi retusa machiajul, iar baietii isi aranjau cravatele, nerabdatori sa vada reactia publicului…

Desi reticienti la inceput, nestiind la ce sa se astepte sambata seara, cei prezenti in Hard Rock Café au avut parte de un concert inedit, presarat cu surprize si aparitii soc, pe care cu siguranta nu il vor uita prea usor.

Publicul variat strans in Hard Rock Cafe s-a dovedit a fi extrem de receptiv la muzica electro-disco-pop ce a rasunat din difuzoare, cei peste 600 de fani Magnolia, admiratori ai lui Mircea Badea si multi alti curiosi avand parte de o ora si jumatate plina de energie, sinceritate, dinamism si… umor! Magnolia a surprins printr-un show complet, un sound fresh, o prezenta scenica extrem de puternica si un impact vizual preganant si foarte bine stilizat.

Publicul a dansat si a aplaudat indelung, „cocktail-ul” muzical pregatit de Magnolia transformandu-se in coloana sonora a unei seri de neuitat.

Magnolia au inclus in setlist-ul concertului atat piese proprii – precum „Innocent”, „Silly boy”, „Leave her alone” sau „If I could press a button”, cat si doua cover-uri dupa „Yes Sir I can boogie” (Baccara) si „Don’t you forget about me” (Simple Minds) reinterpretate in stilul specific Magnolia.

Nici invitatul special al serii nu s-a lasat mai prejos. Mircea Badea, reusind sa ridice publicul in picioare cu doua cover-uri „I’m just a gigolo” (David Lee Roth) si „Gravity” (John Mayer) alaturi de Magnolia, dar si cu o piesa solo – „Bad to the bone” (George Thorogood), pe care s-a putut desfasura in voie.

Urbana, eleganta si moderna, asa ar putea fi descrisa prestatia live Magnolia, care ar putea fi foarte usor confundata cu o trupa de afara, atat datorita look-ului si prezentei scenice, cat si modului in care manevreaza sunetele sub vocea inconfundabila a Ralucai. „This is the sound I can’t live without” spune Magnolia in piesa „Music” si asta au demonstrat si in concertul de sambata seara, spre entuziasmul celor prezenti la eveniment!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *