Magnolia lanseaza "Music" (VIDEO)

By  | 

Iar piesa „Music” exprima cel mai bine „maniera specifica” in care Magnolia abordeaza muzica, regasind aerul decadent al perioadei disco si inserandu-l armonios in sound-ul electro-pop britanic al epocii moderne.

Piesa „Music” este oferita la download gratuit, aceasta putand fi descarcata de pe site-ul remix.magnoliamusic.ro. Si pe langa acest free download, Magnolia a mai pregatit o surpriza fanilor si iubitorilor de muzica.

Alaturi de versiunea originala „Music”, cei care doresc pot descarca de pe acelasi site si varianta accapela a piesei, numai buna de remixat.

Magnolia invita pe oricine sa descifreze, exploreze, remixeze, reinventeze si sa creeze noi forme de versiuni pentru „Music”. Riff-uri rock, sound-uri electro, beat-uri drum’n’bass sau chiar sonoritati soul, „Music” da liber la creativitate si inovatie!

Cele mai bune remixuri vor fi prezentate pe site, iar cel mai bun dintre cele mai bune va fi inclus ca bonus track pe primul material discografic semnat Magnolia.

Mai mult decat atat, creatorul remix-ului castigator va putea participa la „premiera” live a noii variante „Music” in cadrul urmatorului concert Magnolia si va avea acces in studioul trupei pentru a lucra impreuna la o noua piesa Magnolia.

Magnolia este noul proiect muzical al Ralucai Leahu, cunoscuta nu doar pentru cariera muzicala, cat si ca DJ si prezentator radio-TV. Pentru Raluca, Magnolia este un nou inceput, o reinventare, o regasire intr-un sound inedit, in care stilul retro-disco este readus in actualitate prin influente electro, pop, soul si chiar rock.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *