Maddie Ziegler apare pentru ultima data intr-un clip Sia

By  | 

Maddie Ziegler nu este doar o puştoaică căreia îi place să danseze. Fie că îţi place sau nu muzica Siei, este imposibil să nu admiri talentul micuţei în vârstă de 12 ani.

Povestea a început în 2013, când Sia a decis că nu îşi doreşte, spre deosebire de ceilalţi cântăreţi, să fie o vedetă faimoasă pe care toată lumea să o recunoască pe stradă. Ea spunea în acea vreme că vede faima ca pe o mamă vitregă abuzivă. Când a venit momentul să lanseze videoclipul piesei „Chandelier”, aşadar, a invitat-o pe Maddie Ziegler să danseze în el.

Însă „a dansa” nu este un cuvânt care i se potriveşte pe deplin micuţei. Ea nu doar dansează, ci te lasă cu gura căscată. Nu îi poţi urmări dansul fără ca la final să rămâi mută de admiraţie.

Având în vedere succesul acestui clip, Sia a decis ca Maddie să apară şi în „Elastic Heart”, iar fanii din întreaga lume au fost din nou daţi pe spate de talentul fetei. 

Odată cu lansarea noului videoclip Sia, „Big Girls Cry”, colaborarea dintre cele două va lua sfârşit, spre dezamăgirea tuturor. Însă Maddie s-a depăşit pe sine de data aceasta. Spre deosebire de primele două clipuri, de data aceasta micuţa nu a mai dansat prin toată camera, ci a privit în obiectivul camerei de filmat cu „crazy eyes”, reuşind să transmită numeroase stări doar prin intermediul privirii şi al gesturilor sale.

Mai jos poţi viziona şi tu „Big Girls Cry”. Ce părere ai, îţi place de Maddie Ziegler?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *