Machiaj pentru Halloween: zombie (tutorial video)

Au rămas doar două zile până la Halloween şi cel mai probabil deja ţi-ai ales costumul pe care îi vei purta la petrecere. Dacă ai ales să fii un zombie, vei avea nevoie şi de un machiaj pe măsură!

Aceste creaturi fictive ne fascinează pentru că se află la pragul dintre viaţă şi moarte, fiind de obicei morţi reînviaţi prin intermediul magiei. Vrăjitorii şi reanimatorii se folosesc de aceştia pentru tot felul de lucruri ca de nişte supuşi ce nu mai au suflet. Zombie au devenit personaje foarte cunoscute în romanele şi filmele de groază.Dacă şi tu vrei să fii un zombie în seara de Halloween, acest tutorial este pentru tine! Pentru început, după ce ai aplicat crema de faţă potrivită tenului tău, foloseşte o pensulă specială pentru a aplica un fond de ten alb pentru a părea cât mai palidă. Ai grijă să îl aplici şi pe gât şi decolteu, pentru ca diferenţa dintre nuanţe să nu fie vizibilă. Fixează fondul de ten cu o pudră cât mai deschisă la culoare.

În continuare, vom trece la machiajul ochilor, unde vom folosi farduri gri şi negru în felul urmator: gri pe toată pleoapa şi până la sprânceană şi negru în pliul pleoapei, până spre nas. Cu o pensulă de blending estompează culorile pentru ca trecerea dintre ele să nu fie bruscă. Aplică aceaşi nuanţă de gri şi sub ochi, ca un fel de cearcăne mai extinse. Apoi, foloseşte un fard roz atât pe pleoapa de sus, cât şi pe cea de jos, dar şi pe partea interioară a ochilui (pe waterline).

Foloseşte un fard gri închis pe obraz, sub pomete şi estompează pentru ca linia să nu fie prea evidentă. Fă acelaşi lucru şi pe frunte şi pe marginea nasului, ca atunci când te ocupi de conturarea feţei.

Sprâncenele trebuie lăsate cât mai naturale; le poţi chiar deranja firele cât de mult vrei.

Pentru buze, foloseşte puţin ruj negru sau mov închis pe care să îl aplici prin câteva presări – nu trebuie să fie aplicat perfect. Peste, aplică puţin fard argintiu. Dacă vrei, poţi aplica în colţurile buzelor puţin sânge fals pe care să îl întinzi.

Iar asta este tot! Simplu, nu?

Mai jos poţi urmări un tutorial video foarte reuşit care te va ajuta să creezi machiajul unui zombie.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.