Machiaj pentru Halloween: papusa ventriloc (tutorial video)

Au rămas doar două zile până la Halloween şi cel mai probabil deja ţi-ai ales costumul pe care îi vei purta la petrecere. Dacă ai ales să fii o păpuşă ventriloc, vei avea nevoie şi de un machiaj pe măsură!

Păpuşile ventriloc sunt pe cât de fascinante, pe atât de înfricoşărătoare. Cu toţii ştim că nu ne pot face niciun rău, însă în mâna unui artist talentat, ele pot părea că într-adevăr au viaţă şi vorbesc. Cu ochii lor mari şi privirea fixă, cu obrajii plini şi îmbujoraţi, cu buzele roşii şi gura care se mişcă, păpuşile de ventriloc sunt frica cea mai mare a multor persoane.Să te costumezi într-o astfel de păpuşă pentru petrecerea de Halloween nu este deloc greu, însă cel mai important lucru este machiajul. Din fericire, nu este deloc complicat de făcut.

Pentru început, după ce ai aplicat crema de faţă potrivită tenului tău, foloseşte o pensulă specială pentru a aplica un fond de ten cu putere mare de acoperire. Nu uita, eşti o păpuşă, deci tenul tău trebuie să arate impecabil! Acoperă cu grijă şi cearcănele, coşurile sau orice imperfecţiuni ale tenului. Fixează fondul de ten cu o pudră translucidă.

Cu ajutorul unui creion maro, crează un semicerc pentru a-ţi evidenţia obrajii şi rânjetul caracteristic. Cu ajutorul unui deget sau al unei pensule, estompează linia, apoi aplică puţin fard de aceaşi nuanţă peste.

Machiajul ochilor este foarte important, pentru că trebuie să creei iluzia unor ochi mult mai mari. După ce ai aplicat primer pentru ochi atât pe pleoapa de sus, cât şi pe cea de jos, foloseşte un fard alb special pentru costumaţiile de Halloween pe pleoapa de jos; trebuie să tragi o linie destul de lată. Dacă nu ai un fard special, foloseşte un creion alb.

COSMO tip: Pentru ca nuanţa creionului să fie mai intensă, ţine mina creionului o secundă-două deasupra unui foc.

Apoi, foloseşte un creion negru sau un eye liner pentru noul contur al ochilor. Pentru a scoate ochii în evidenţă, foloseşte un fard închis la culoare la colţul interior al ochilor, lângă osul nasului şi sub sprânceană. Dacă vrei, poţi folosi şi gene false, atât sus, cât şi jos.

Pentru sprâncene, foloseşte un fard cât mai închis la culoare, indiferent cât de groase vrei ca acestea să fie. Nu uita să aplici şi aici primer pentru ochi pentru ca machiajul să ţină mai mult.

În continuare, să ne ocupăm de buze. Colorează-le cu un roşu aprins, apoi trage cu negru două linii de la colţurile gurii în jos (liniile nu trebuie să fie perfect drepte).

Nu uita să îţi îmbujorezi obrajii cât mai mult, poate chiar şi nasul, şi să adaugi şi câţiva pistrui.

Iar asta este tot! Simplu, nu? Acum nu mai ai nevoie decât de o cămaşă albă, un costum negru şi un papion. Nu uita să te uiţi la cameră cu o privire cât mai pierdută atunci când faci poze.

Mai jos poţi urmări un tutorial video foarte reuşit care te va ajuta să creezi un machiaj perfect pentru o păpuşă ventriloc.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.