Lui Liviu Teodorescu ii este „Dor de ea“

By  | 

După single-uri proprii precum Eşti Piesă“, „În braţele tale“ sau „Târziu“ şi colaborări precum „Aşa e dragostea“ (cu Andra) sau „Tot ce mi-a rămas“ (cu Robert Toma şi Adda), Liviu Teodorescu lansează astăzi „Dor de ea‟, o piesă în stilul lui caracteristic, romantic, nostalgic şi visător.
Piesa „Dor de ea“ este compusă şi produsă în totalitate de Liviu Teodorescu. „Spre finalul producţiei am fost ajutat de Marius Moga, Ionuţ Vasilache şi Robert Toma“, completează artistul.
Liviu Teodorescu a cochetat încă de mic cu teatrul, muzica, cu festivalurile şi competiţiile muzicale, cele mai notabile performanţe publice, în ultimii ani fiind apariţia sa în serialul „Pariu cu viaţa” (Pro TV) şi show-ul tv „Vocea României”, în prezent fiind concurent la „Te cunosc de undeva” (Antena 1). De trei ani compune şi produce piese pentru artişti români de top, alături de colegii de la DeMoga Music, precum Adda, Robert Toma şi What’s UP.
Liviu crede că cel mai frumos lucru din viaţa lui este să poată să îi facă pe oameni fericiţi şi a ales calea muzicii pentru a ajunge la sufletele lor.

Asculta aici noul single al lui Liviu Teodorescu:

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *