Lucruri de facut o data in viata

Iată selecţia COSMO pentru cele mai interesante, provocatoare şi plăcute lucruri de făcut într-o viaţă!

Care e cel mai potrivit termen în limba română pentru expresia „to make your bucket list“ ? Adică acea listă pe care treci o sumedenie de lucruri de făcut o dată în viaţă şi pe care te străduieşti să le bifezi. Tu cum stai la capitolul visuri şi dorinţe arzătoare? Ce ţi-ai propus pentru anul viitor? COSMO ţi-a pregătit câteva idei:

Festivalul Sziget

Sziget este un festival muzical şi cultural care are loc vara, anual într-o insulă de la periferia oraşului Budapesta, Ungaria şi care se adresează tinerilor, dar şi tuturor iubitorilor de muzică şi de distracţie. Cei mai mari DJ şi cele mai importante trupe din lume, dar şi artiştii cei mai pe val ai momentului vin pe Insula Libertăţii pentru a distra mii de oameni în fiecare ediţie. Pe Insula te poţi înscrie şi la workshops-uri unde ai diverse activităţi culturale, poţi merge la plajă, te poţi relaxa în chill rooms, decorate inspirat şi poţi testa mâncăruri din diverse ţări. Cumpără bilete pentru măcar două zile şi nu vei regreta.

Inoata intr-un ocean

Admir oamenii care au curajul şi organizarea pentru a-şi lua acel an sabatic, în care pleacă prin lume şi descoperă culturi, explorează ţinuturi şi cunosc persoane noi. Vizitează o ţară care se bucură de ocean şi vezi senzaţia pe care o ai când intri în apă. Oceanele sunt mult mai nărăvaşe ca mările şi îţi dau acea senzaţie de libertate la care râvnim cu toţii.

Fa acel lucru pe care-l detesti

Sau nu neapărat pe care îl deteşti, ci pe care nu ai încredere că l-ai putea face. Depăşeşte-ţi limitele. Apucă-te să te antrenezi pentru maraton, dacă de asta te-ai ferit până acum. Înscrie-te la clase de tae-bo dacă te temeai că e un sport pera complicat pentru tine. Fă tot posibilul să îţi învingi acea temere care ştii că te copleşeşte cel mai mult. Vei vedea că senzaţiile de după îţi vor da curaj şi multă încredere în tine.

Da-te in roller coaster

Ţi-e frică de înălţimi? Mai bine ai mânca o tonă de prăjituri cu milioane de calorii decât să te urci într-un motagne russe? Dar experienţa e minunată ! Sunt unele parcuri de distracţii în lume (precum Pleasure Beach din Blackpool, Anglia) care îţi oferă senzaţii tari pe gustul tuturor. Adică în cazul în care nu eşti chiar pregătită să priveşti oraşul de la… 100 de metri înălţime şi cu o viteză de până la 120 kilometri pe oră (da, ai citit bine, roller coaster-ul Big One din parcul de distracţii amintit e unul dintre cele mai mari din Europa), poţi opta pentru curse electrice pe cai care imită mărimea celor adevăraţi sau pentru nişte buburuze care te suspendă cu capul în jos, precum liliecii şi te învârt cât să te ameţească bine. Concluzia : distrează-te şi ieşi din activităţile pe care le faci în mod obişnuit !

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.