Love and the City, o discutie intre prietene despre viata si iubire

By  | 

Prima care isi va deschide sufletul va fi Diana-Florina Cosmin, autoarea volumului „Povestile unei inimi”, recent publicat la editura Curtea Veche. Alaturi de ea, vor impartasi din povestile lor Iren Arsene, Managing Partner la Curtea Veche Publishing, Noemi Revnic de la The Place Concept Store, Mirela Bucovicean de la Molecule-F si Wilhelmina Artz, designer.

Evenimentul porneste de la volumul „Povestile unei inimi”, de Diana-Florina Cosmin, si are loc la libraria Bastilia (Piata Romana, nr. 5), incepand cu ora 18.00.

Autoarea Diana-Florina Cosmin, deschide parca din condei un fel de „cutie a Pandorei”, personala si nicidecum plina cu rele, ci cu tabuuri, ganduri dintre cele mai surprinzatoare si mai delicate, marturii pe alocuri riscante, pe alocuri intrigante, visuri abandonate sau indelung hranite si colturi de lume rememorate prin filtrul unor curiozitati personale.

Amintirile-poveste din cartea ei, Povestile unei inimi, descriu un drum confesional la capatul caruia si autoarea, si cititoarele, isi vor descoperi viata mai limpede, mai senina.

„Oamenii se deschid catre tine exact atunci cand refuzi sa te mai iei atat de mult in serios. Cand te dezvalui lumii fara masca si plasa de siguranta, ajungi sa intelegi un lucru absolut minunat: pentru a fi iubita si fericita… tot ceea ce esti acum este mai mult decat de-ajuns!”. [Diana-Florina Cosmin]

  • Povestea volumului o poti descoperi si aici, iar pe Twitter te asteptam sa povestim mai multe pe #povestileuneiinimi.

Te asteptam cu drag la impartasit povesti!

————————————————————

Diana-Florina Cosmin (n. 1984) este redactor-sef al revistei Forbes Life, din cadrul Forbes Romania. Din 2009, semneaza si o rubrica lunara in editia romaneasca a revistei Cosmopolitan („Sex & the single girl”), tratand cu umor si cu sinceritate problemele cu care se confrunta fetele singure, aflate in cautarea marii iubiri. Diana a obtinut primul job in presa la varsta de 13 ani, participand, in paralel, la diferite concursuri de creatie literara din tara si din strainatate. Inainte de a decide sa se dedice in totalitate scrisului, a studiat Diplomatie si Relatii Internationale in SUA, efectuand stagii profesionale in cadrul celor mai importante organizatii internationale din Marea Britanie, Elvetia, Austria si Olanda. Din 2007, este membra a Institutului Regal de Afaceri Internationale (Chatham House) din Londra.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *