Localuri pet friendly din București

Ai câine și după plimbare te simți obligat să îl lași acasă, pentru că nu ai cum să ieși cu el în oraș? Din fericire, există câteva localuri pet friendly în București unde îți poți lua prietenul patruped cu tine!

Cu toții am trecut prin asta: suntem cu cățelul la plimbare, primim un telefon de la un amic care ne invită în oraș, însă ar trebui întâi să ne întoarcem acasă să lăsăm cățelul, apoi să plecăm iar, pierdem o grămadă de timp, patrupedul s-ar plictisi în casă… Există, totuși, localuri pet friendly în oraș, ceea ce înseamnă că îți poți lua câinele cu tine – atâta timp cât este cuminte, bineînțeles.Localuri pet friendly din București:

Piua Book Bar se află pe strada Dionisie Lupu, nr. 76 și este „un spațiu inadaptat, un refugiu din calea tuturor grijilor cotidiene, o pauza de la viața de-afara si un început al unei alte vieți interioare”, așa cum proprietarii îl descriu. Are un aer boem, este deschis recent, iar meniul include și burgeri, cartofi prajiți, salate, supe sau deserturi.

Cele mai inedite localuri din Bucuresti

Shift Pub, aflat pe strada General Eremia Grigorescu, nr. 17, este un bistro cozy aflat într-o zonă liniștită, având o grădină perfectă pentru serile răcoroase de vară. Poți ieși aici pentru un pahar de vorbă sau pentru a lua masa în oraș, însă au loc și tot felul de evenimente.

The Coffee Factory, din blvd. Regina Elisabeta, nr. 54, este „un loc unde întâlnești aromele celor mai bune cafele din lume, un loc foarte confortabil unde poți savura băuturi de cea mai bună calitate”. Și aici vei găsi o grădină frumoasă, iar cățeii sunt bineveniți și în interior, însă nu și atunci când plouă.

5 jocuri de societate distractive

Simbio, aflat pe strada Negustori, nr. 26, „este locul unde ziua începe cu o cafea bună, unde micul dejun nu are program fix, prânzul e gustos și serile relaxate. Bucătăria e deschisă, poți să vezi cum îți gătim felurile preferate, grădina e un refugiu ferit de agitația orașului, iar în bar poți foarte ușor să pierzi noțiunea timpului. La mansardă am creat un spațiu de exprimare pentru artiști și creativi.”

Jacques Pot se află pe strada Sborului, nr. 2, are o atmosferă vintage și este potrivit atât pentru o ieșire relaxantă cu prietenii, cât și pentru petreceri.

J’ai Bistro se află pe Calea Griveiței, nr. 55, are și grădină, iar căinii sunt bineveniți oricând!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.