Lista datelor din 2021 de subliniat în calendar

Subliniază în calendarul pentru 2021 datele următoare, căci vor avea o însemnătate aparte.

30 ianuarie

Prima dată pe 2021 când Mercur intră în retrograd (o să se mai întâmple asta și pe 29 mai, apoi pe 27 septembrie – super distracție!), așa că mare atenție, e posibil să dai peste probleme de comunicare, erori în sfera tehnologiei, sau belele în ceea ce privește eventuale călătorii.

17 februarie

Saturn intră pentru prima dată în conjuncție cu Uranus (asta o să se mai întâmple de două ori în 2021 – pe 14 iunie și apoi pe 24 decembrie), iar efectele vor fi vizibile. Pregătește-te să visezi la scară mare și să faci astfel încât aceste vise să devină realitate.

20 martie

Un An Nou fericit! Poți considera că asta e de fapt prima zi a noului an. Începe sezonul Berbecului, care echivalează cu prima zi a noului calendar astrologic, deci ai parte de un restart pe toate planurile.

13 mai

Jupiter intră în casa mistică a Peștilor până pe 28 iulie, dând tonul unei veri magice și visătoare, un sezon plin de dragoste și noroc.

26 mai

Eclipsa de Lună în Săgetător apasă tasta de reset în ceea ce privește educația și planurile tale de călătorie.

10 iunie

Încă o eclipsă, de data asta una de Soare, în zodia Gemeni, care va dezvălui secrete atât de spumoase încât viața ta va părea desprinsă din Real Housweives (nu pleca totuși urechea la orice zvon auzit, nu toate se vor dovedi a fi adevărate).

13 iulie

Venus și Marte se întâlnesc în Leu și te fac să-ți ardă călcâiele.

19 noiembrie

Eclipsa de Lună în Taur dă startul unui ciclu de 24 (da, ai citit bine, 24) de luni de eclipse pe axa Taur-Scorpion, iar efectele se vor vedea pentru tine în domeniul finanțelor, dar și în cel al relațiilor.

4 decembrie

Text: Priya Kale

Foto: Unsplash

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.