Lincoln Lawyer (VIDEO)

By  | 

Cu masina se plimba intre tribunalele din oras si infractorii marunti pe care ii apara: farsori, soferi prinsi beti, motociclisti certati cu legea sau traficanti de droguri.

Pentru el legea nu mai este de mult timp o unealta a binelui, ci mai degraba un exercitiu de speculare si manipulare a circumstantelor pentru a obtine rezultatele dorite de clienti.

Pe parcursul intregii cariere, Haller s-a temut ca a devenit incapabil sa recunoasca un om inocent, dar ultimul sau caz il face sa simta gustul groaznic al vinovatiei, al raului nativ, pur si diabolic.

Louis Roulet, cel mai recent client, este arestat pentru vatamarea unei femei pe care a cunoscut-o intr-un bar. Provenit dintr-o familie instarita, playboy-ul este protejat si sustinut de mama sa, care vrea cu orice pret sa il scoata basma curata.

Pe masura ce deslusesc cazul, Haller si detectivul Raul Levin scot la lumina o latura sinistra a personalitatii lui Roulet si nenumarate dovezi ale trecutului sau intunecat.

Desi tanarul este cel mai banos client pe care l-a avut vreodata, Haller incepe sa fie ingrozit de dimensiunile ororii si, cu pretul propriei vieti, se zbate sa faca dreptate in aceasta poveste.

In regia lui Brad Furman si avandu-i in distributie pe faimosii si nu mai putin indragitii: Matthew McConaughey, Marisa Tomei, Ryan Phillippe, William H. Macy, John Leguizamo, filmul Avocatul din limuzina / Lincoln Lawyer va putea fi vizionat incepand de vineri, 1 aprilie, la CinemaPRO si Hollywood Multiplex.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *