Les Miserables (VIDEO)

By  | 

Muzicalul Mizerabilii face in continuare senzatie pe scenele din toata lumea, dupa 27 de ani, cu 60 de milioane de spectatori si fiind jucat in 21 de limbi.

Regizat de Tom Hooper, castigator al premiului Oscar pentru The Kings Speech, filmul este o productie Working Title/ Cameron Mackintosh si are o distributie de staruri formata din: Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Eddie Redmayne, Aaron Tveit, Samantha Barks, Helena Bonham Carter si Sacha Baron Cohen.

"Mizerabilii" este povestea captivanta a unui destin frant de vise destramate, un testament atemporal despre iubire neimpartasita, pasiune, sacrificiu si mantuire.

Hugh Jackman este Jean Valjean, puscariasul vesnic vanat de nemilosul politist Javert, interpretat de Russell Crowe. Cand Valjean va accepta sa aiba grija de Cosette (Anne Hathaway), fiica lui Fantine, vietile lor se vor schimba pentru totdeauna.

Cel mai longeviv muzical din toate timpurile va avea premiera in Romania pe 25 ianuarie 2013, cand spectatorii romani vor avea ocazia sa traiasca o experienta cinematografica unica alaturi de o constelatie de staruri care vor interpreta unele dintre cele mai cunoscute melodii din lume, precum "I Dreamed a Dream", "Bring Him Home", "One Day More" si "On My Own".

  • Regie: Tom Hooper.
  • Distributie: Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Eddie Redmayne, Aaron Tveit, Samantha Barks, Helena Bonham Carter, Sacha Baron Cohen.
  • Premiera in Romania: 25 ianuarie 2013. 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *